Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010

ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ
Δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής:

"ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"


"Το νομοσχέδιο για τους μετανάστες αποτελεί προεκλογική μας δέσμευση, αλλά και υποχρέωσή μας, ως δημοκρατική πολιτεία και κοινωνία, να προστατεύουμε τα παιδιά μεταναστών που έχουν γεννηθεί στη χώρα μας”, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής αναφερόμενος στο σχετικό νομοσχέδιο.

Ερωτηθείς αν ...

οι τροποποιήσης που έγιναν στο νομοσχέδιο αποτελούν “αντάλλαγμα για τη στήριξη που παρέχει η ΝΔ σε κάποια μέτρα οικονομικής φύσης”, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι “δεν υπάρχει κανένα αντάλλαγμα” και πως δεν έχουν αλλάξει οι βασικές αρχές.

Υπογράμμισε δε ότι όσες προτάσεις, από όσες κατατέθηκαν στο πλαίσιο της διαβούλευσης, ήταν δίκαιες και κατηύθυναν σε συγκεκριμένες λύσεις με τις ρυθμίσεις που εισηγούνταν, συμπεριλήφθηκαν στο νομοσχέδιο"


Διαπίστωση του μπλόγκερ και όχι μόνο...


ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ - ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ

Αν επικαλεστούμε τις προηγμένες κυβερνήσεις των χωρών του πλανήτη ως προς τον τρόπο διακυβέρνησης ,είναι ηλίου φαεινότερο πως τα προβλήματα μιας χώρας θα πρέπει να λύνονται με σειρά προτεραιότητας.
Εδώ όμως δεν συμβαίνει το ίδιο.Η εκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας με τη νωπή λαϊκή εντολή και τη διαφορά των δέκα ποσοστιαίων μονάδων απο το δεύτερο κόμμα της νέας δημοκρατίας, αντί να πέσει με τα μούτρα να ανοικοδομήσει τη χώρα απο το ξεχαρβάλωμα των προηγούμενων δεκαετιών, άρχισε με λάθος προτεραιότητες.
Το μπάχαλο που επικρατεί στον τομέα της υγείας, της παιδείας,της οικονομίας, της δημόσιας τάξης, της δικαιοσύνης, της δημόσιας διοίκησης, φαίνεται πως τους αφήνει αδιάφορους ή δεν είναι της στιγμής να ασχοληθούν με αυτά.
Η προτεραιότητα δόθηκε στους οικονομικούς μετανάστες.Δε λέω,είναι ενα σοβαρό πρόβλημα που πρέπει κάποια στιγμή να μας απασχολήσει για το αν θα πάρουν την Ελληνική ιθαγένεια και με τι προϋποθέσεις.Η κυβέρνηση λοιπόν θέλει να προστατεύσει τα παιδιά των των οικονομικών μεταναστών που έχουν γεννηθεί στη χώρα μας.
Με τέτοιο οίστρο θα έλεγα,που αρχίζω και αναρωτιέμαι ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ή αν τα κέντρα αποφάσεων βρίσκονται εκτος Ελλάδας και εμείς εδώ αποτελούμε υποκατάστημα των Βρυξελλών.

ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Αυτή είναι η σειρά προτεραιότητας, κύριοι της κυβέρνησης, για την επίλυση των προβλημάτων του Ελληνα φορολογούμενου που έχει πληρώσει μέχρι τελευταίο σέντς για τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς την πολιτεία και έχει εισπράξει μέχρι σήμερα τη χείριστη παροχή υπηρεσιών και μείωση του εισοδήματός του.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχω κι εγω την ίδια απορία.Γιατί δεν αρχίζουν το ξεβρώμισμα απο τους κλέφτες του δημόσιου ταμείου και θέλουν σώνει και καλά να "ταχτοποιήσουν" τους αλλοδαπούς;
Οι εντολές έρχονται απο μακρυά.