Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ...ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ;


Πακιστανοί βίασαν 26χρονη στο Περιστέρι

Απο το:http://www.thegreekz.com

Εφιαλτικές στιγμές κατήγγειλε ότι πέρασε μια 26χρονη κοπέλα από την επαρχία που ήρθε στην Αθήνα για να επισκεφτεί φίλη της στο Περιστέρι. Ο ένας από τους δράστες -όπως ισχυρίζεται η κοπέλα- την άρπαξε από στάση λεωφορείου και την οδήγησε στο διαμέρισμά του, όπου μαζί με τον συγκάτοικό του τη λήστεψαν και τη βίασαν.

Ο εφιάλτης της 26χρονης κοπέλας, που μένει μόνιμα στον Ωρχομενό Βοιωτίας, ξεκίνησε λίγο πριν από τις έντεκα προχθές το βράδυ, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου. Ξαφνικά, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, την πλησίασε ένας μεσήλικος άντρας, ο οποίος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν μόνη στη στάση, την άρπαξε και απειλώντας την πως εάν δεν έκανε ό,τι της έλεγε θα της έκανε κακό, την οδήγησε σε δώμα που βρίσκεται σε ταράτσα μονοκατοικίας στο Περιστέρι, μόλις δεκαπέντε μέτρα μακρύτερα από τη στάση. Εκεί αρχικά τής άρπαξε τα 180 ευρώ που είχε πάνω της και στη συνέχεια τη βίασαν τόσο ο ίδιος όσο και ο 22χρονος συγκάτοικός του. Παρά τη δεινή της θέση, βρήκε, όπως διηγόταν αργότερα, το κουράγιο να αντιδράσει, να ξεφύγει από τα χέρια των βιαστών της και να βγει στο δρόμο, όπου άρχισε να ζητάει βοήθεια.

Γειτόνισσα διπλανής μονοκατοικίας την άκουσε να τρέχει στη σκάλα για να ξεφύγει από τους βιαστές της. «Η σκάλα από το δώμα ακουμπά στο τοίχο μου. Ακουσα την κοπέλα να τρέχει, όπως άκουσα και νωρίτερα διάφορους θορύβους, κατάλαβα λοιπόν ότι κάτι συνέβαινε» μας λέει η κ. Ελένη, η γυναίκα που τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση, και προσθέτει: «Είδα την κοπέλα να χτυπά σε διπλανή πόρτα και να φωνάζει “βοήθεια, με βίασαν”. Μέχρι να έρθει η αστυνομία μού είπε ότι ήρθε από το χωριό της να επισκεφτεί μια φίλη της, αλλά έχασε το λεωφορείο. Ενώ λοιπόν περίμενε το επόμενο, της επιτέθηκαν οι δύο Πακιστανοί που ήρθαν πέρσι μετά της Παναγιάς, τον Αύγουστο. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνουν, έφευγαν όμως κάθε πρωί και γύριζαν το απόγευμα».

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο τμήμα της περιοχής, όπου κατήγγειλε την περιπέτειά της. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πήγαν στο δώμα και συνέλαβαν τους δύο Πακιστανούς, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ληστείας και του βιασμού.

Σχόλιο απο τον yannispap:

Ανάμεσα στις δραματικές στιγμές της Ελληνικής οικονομίας που ζούμε, έχουμε να λύσουμε κι άλλα προβλήματα.
Την αγαμία των λαθρομεταναστών.Διότι όπως να το κάνουμε, μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα,εργάζονται ή δεν εργάζονται, ούτε κι αυτό το ξέρουμε.Εχουμε όμως να λύσουμε το σεξουαλικό τους πρόβλημα.Δεν γνωρίζω αν τους επιδοτούν οι υποστηρικτές τους για να εκτονωθούν σε μπορντέλο, κι αν αυτό τους δέχεται.
Ομως,μια φυσιολογική κοπέλα δεν θα έκανε ποτέ ερωτικό δεσμό με κάποιον που δεν ξέρει απο που κρατάει η σκούφια του,ζει με άθλιες συνθήκες ή τι δουλειά κάνει.Βέβαια για τους προοδευτικούς συμπατριώτες μας υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιώμάτων,η γυναίκα που απορρίπτει το καμάκι του λαθρομετανάστη...είναι ρατσίστρια!
Αν όμως "γυρίσει" το μάτι του αλλοδαπού απο την αγαμία και βιάσει τη...ρατσίστρια,τότε χρήζει κατανόησης και συμπάθειας με επίκληση τη δυστυχία του.
Θα μου πείτε οτι αυτό το αδίκημα μπορεί να το κάνει κι ενας Ελληνας.Σύμφωνοι,μόνο που οι Ελληνες δεν υποφέρουν ιδιαίτερα απο το σύνδρομο.Σπάνια φτάνουν σε τέτοιες πράξεις, εκτός εάν πρόκειται για κάποια διαταραγμένη προσωπικότητα.
Αγαπητές μου συμπατριώτισες, επειδή δεν είναι όλοι οι δρόμοι των μεγάλων πόλεων κεντρικοί με άπλετο φωτισμό,ιδιάιτερα το βράδι, μην προκαλείτε τους υποφέροντες απο αγαμία αλλοδαπούς με την εμφάνισή σας και το θόρυβο που κάνουν τα τακούνια της γόβας σας.
Κινδυνεύετε απο βιασμό συνοδευόμενο απο ληστεία.
Οι συμπατριώτες μας υποστηρικτές τους δεν τους έχουν πάρει ακόμα στα σπίτια τους για φιλοξενία, αλλά ούτε και τους έχουν δανείσει ακόμα τις γυναίκες τους για να "ξελαμπικάρουν".
Γι' αυτή την έλλειψη ανθρωπιστικής πρωτοβουλίας απο μέρους τους, να ανησυχείτε...
Η έλλειψη σοβαρής και υπεύθυνης πολιτικής φυλάκισε τους Ελληνες στα σπίτια τους.
Βλέπουν το δρόμο της γειτονιάς τους πίσω απο τα κάγκελα του παραθύρου, που οι ίδιοι αναγκάστηκαν να φτιάξουν για να νιώθουν ασφαλείς...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και ηταν ρατσίστρια.
Οι δυστυχισμένοι συνάνθρωποί μας είχαν συκωμάρες κι έπρεπε κάποια υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να ενδώσει χωρις γκρίνια και διαμαρτυρία στη φυσική τους ανάγκη.
Αυτή η γυναίκα που τους κατήγγειλε, δεν είχε ούτε την παιδεία,ούτε το επίπεδο για να δείξει κατανόηση και ανθρωπισμό σε μια συνουσία ανθρωπιάς.
Ου να μου χαθεί η παλιορατσίστρια..!

yannispap είπε...

Εχουν συσσωρευτεί πολλά και σοβαρά προβλήματα στη χώρα μας.
Δυστυχώς η αντιμετώπιση μόνο σοβαρή δεν είναι με αποτέλεσμα να πηγαίνουμε απο το κακό στο χειρότερο.
Εχει χαθεί η έννοια του μέτρου.Εκείνο που κυριρχεί είναι η ασυδοσία.Τη βιώνουμε όλοι.Οτι και να συμβεί,όλοι θα επωμισθούμε το κόστος.
Oταν λέω ΟΛΟΙ,ΟΛΟΙ..!
Πόσοι άραγε το έχουν καταλάβει;