Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ...


Η αρχαιοελληνική "θρησκεία" ήταν το θεμέλιο μέσω του οποίου οι πρόγονοι μας διέπρεψαν στις τέχνες και τις επιστήμες διαφωτίζοντας στους αιώνες την ανθρωπότητας. Και αυτό γιατί ώς "θρησκεία" δεν επέβαλλε ποτέ περιορισμούς στο πνεύμα και στο σώμα αφήνοντας ουσιαστικά τον άνθρωπο να εξελιχθεί ελεύθερα.
Αντιθέτως με ότι βιώσαμε στο πέρασμα των αιώνων "θρησκείες" οι οποίες εμφανίστηκαν ώς δογματικές κατάφεραν μόνο να σκλαβώσουν τον άνθρωπο και φυσικά να επιβάλλουν τον πλήρη διαχωρισμό μεταξύ των δύο φύλλων, θεωρώντας τις γυναίκες κατώτερες και το ιερατείο να αποτελείται μόνο από άντρες.
Δυστυχώς το 2010 σε επίπεδο "θρησκειών" δεν έχει βελτιωθεί τίποτα σε σχέση με τον μεσαίωνα και το άσχημο είναι ότι και οι έλληνες ακόμα δεν έχουν καταφέρει να διαχωρίσουν την θρησκεία από το κράτος λόγω του ισχυρού επηρεασμού που φέρει το ιερατείο στους πολιτικούς.
'Αραγε η εκκλησία της Ελλάδας γιατί δεν δημεύει το ήμισυ της ακίνητης περιουσίας της πρός κατανομή στο φτωχό κομμάτι του ποιμνίου της εν καιρό κρίσης για να συμβάλλει στην αναζωογόνηση της Ελληνικής οικονομίας;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!

ΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ" ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠ'ΑΥΤΑ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΤΟΥΣ "ΕΒΡΑΙΟΥΣ",ΤΟ "ΘΗΡΙΟ" ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΕ Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ!