Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010

CASUS BELLI


Να πληρώσουν αυτοί που προκάλεσαν την κρίση...

Συνεχίζεται ο βομβαρδισμός τρομοειδήσεων μέσα απο τα ΜΜΕ προς τον Ελληνικό λαό που δεν φταίει για την κλοπή του δημόσιου πλούτου.
Οι 24ωρες απεργίες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ δεν αποτελούν κανένα βαρόμετρο λαϊκής δυσαρέσκειας προς την κυβέρνηση. Αν η σημερινή κυβέρνηση στηρίζεται σ' αυτό για να μαγειρέψει καλύτερα τα απαράδεκτα μέτρα σε βάρος εργαζόμενων και συνταξιούχων έχει υπολογίσει λάθος.
Οι καλοπληρωμένοι σύμβουλοι του πρωθυπουργού δεν μπορούν να προβλέψουν το μέγεθος της κοινωνικής αντίδρασης,όπως και το μέλλον που αν εφαρμοστούν τα εφιαλτικά σενάρια συλλογής χρημάτων στα κρατικά ταμεία.
Ο αναβρασμός στους κόλπους εργαζόμενων και συνταξιούχων δεν βρίσκεται μόνο στις συγκεντρώσεις και τις πορείες.Εχει ήδη αρχίσει να ξεχειλίζει το ποτήρι της αγανάκτησης στο σύνολο των Ελληνικών οικογενειών.Δεν μένει παρά η σπίθα-αντιλαϊκά μέτρα, που θα προκαλέσει τη μεγαλύτερη κοινωνική έκρηξη που έχει σημειωθεί τις τελευταίες δεκαετίες στη χώρα μας,με απρόβλετες συνέπειες.
Τα πρώτα μηνύματα απο την τελευταία δεκαετία ξεχαρβαλώματος του κράτους είναι ορατά και χειροπιαστά.Το οργανωμένο έγκλημα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, η ανεργία καλπάζει, δεν υπάρχουν επενδύσεις, η αγορά πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο η λαθρομετανάστευση συνεχίζεται, η διαφθορά ζεί και βασιλεύει, οι υπηρεσίες του κράτους προς τον πολίτη είναι πλημμελείς έως ανύπαρκτες, σκανδαλώδεις νόμοι που ευνοούν το έγκλημα απο πολιτικά πρόσωπα.Υπάρχουν κι άλλα.Τι σημασία έχει; Aυτά δεν φτάνουν για διαλυθεί ενα κράτος;
Πόσο μάλλον αν προστεθούν περισσότερα μέτρα κοινωνικής υποβάθμισης-εξαθλίωσης και ανυπαρξίας δικαίου.Σκεφτείτε τι μας περιμένει...
To Εγκλημα χωρίς τιμωρία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχτεί κανένας.Οπως επίσης δεν πρόκειται να αποδεχτεί κανένας τα παράλογα μέτρα τιμωρίας - χρηματικής ποινής ανα Ελληνική οικογένεια.
Οι εκκλήσεις για πατριωτισμό ,κατανόηση και συνδρομή βοήθειας απο τους πολίτες δεν ταιριάζουν με την συνεχιζόμενη και σκανδαλώδη ατιμωρησία των υπεύθυνων για την κατάντια της χώρας.
Δεν γίνεται σε κανένα μέρος του κόσμου να ζητάς απο τον άλλο να πληρώσει για τα κλεμμένα,οταν γνωρίζεις τους κλέφτες,δεν τους ονομάζεις αλλά ούτε και αποδίδεις πραγματική δικαιοσύνη για το κακό που προκάλεσαν στη χώρα τους.

Η υπόθαλψη εγκληματία τιμωρείται με βάση τον ποινικό κώδικα.Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν πρόκειται να αλλάξει την έννοια στο κάθε αδίκημα, κυρίως στη συνείδηση ενος περήφανου λαού.

Μια τρύπια ομπρέλα δεν μπορεί πλέον να συγκρατήσει τη βροχή που ήδη άρχισε να πέφτει.

Πόσο μάλλον μια καταιγίδα που έρχεται οσονούπω.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΣΕΕ ΚΑΙ Η ΑΔΕΔΥ;
ΕΠΡΕΠΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ,ΟΥΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
ΟΙ ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.
ΟΛΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πρωθυπουργέ μου, μόλις μπεί φυλακή ένας πολιτικός από αυτούς που κλέψαν τον λαό και ένας μεγαλοφοροφυγάς, εγώ θα προσφέρω στην πατρίδα τους μισθούς ενός χρόνου.