Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

ΠΩΣ ΑΠΟ "ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ "ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ"


Απο το: http://exomatiakaivlepo.blogspot.com

Βεβαίως θα πάρουμε τον 14ο μισθό , έτσι είπε ο υπουργός εργασίας κ. Λοβέρδος σε συνέντευξη στο Mega.
Φημολογείται ότι το μισό υπουργικό συμβούλιο είναι κατά της περικοπής του 14ου μισθού.

Ο Kαμπουράκης στην "Κοινωνία Mega" είπε: "Τον Παπανδρέου θα τον κρίνετε σε ένα χρόνο...."
Τι λές κ. Καμπουράκη, σε ένα χρόνο;
Σε ένα χρόνο που θα έχουμε βουλιάξει και θα βγάζουμε μπουρμπουλήθρες....
Δεν ψήφισε ο ελληνικός λαός το ΠΑΣΟΚ, για να μήν κάνει τίποτα, να δίνουν φτηνές θεατρικές παραστάσεις, να κάνει έκκληση στο συναίσθημα και να μας φλομώνουν στην παπαρομπουρδολογία.

Ξεκινήσαμε από το "Τα λεφτά υπάρχουν", πήγαμε στο πρόγραμμα των 100 ημερών, μετά μας παρουσίασαν το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης (ΠΣΑ) και τώρα έχουμε τα ατελείωτα μονόπρακτα του πρωθυπουργού, την "εμπόλεμη κατάσταση" την μετρολαγνεία και τις φημολογίες των καναλιών.
Πως από το "χρήματα υπάρχουν".., φτάσαμε στο "κουράγιο Έλληνες" ;;
Διαβάστε τώρα απόσπασμα της χθεσινής συνέντευξης του εκπροσώπου τύπουΤΣΑΚΙΡΗΣ: Είπατε ότι οι αποφάσεις που λαμβάνει η κυβέρνηση είναι επώδυνες και έχουν προσωρινό χαρακτήρα. Δηλαδή, η περικοπή του 14ου μισθού θα είναι προσωρινή;
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Ποιος σας είπε ότι θα περικοπεί ο 14ος μισθός; Για αυτό είπα, ας περιμένουμε να υπάρξουν αύριο οι αποφάσεις στο Υπουργικό Συμβούλιο για να έχουμε μία σειρά αποφάσεων, τις οποίες θα αξιολογήσουμε.


ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Εγώ ξέρω ότι θα κοπεί ο 14ος μισθός, λοιπόν. Το διαψεύδετε;

Απάντηση δεν υπήρξε...

ΜΟΣΧΟΒΑΣ: Το δεύτερο ερώτημα είναι το εξής: Που πήγαν τα λεφτά; Εσείς προεκλογικά λέγατε ότι υπάρχουν λεφτά. Ο κ. Παπανδρέου μετεκλογικά ακόμη, μέχρι πριν από λίγους μήνες έλεγε ότι «όντως υπάρχουν τα λεφτά» με λίγο διαφορετική φρασεολογία. Έχετε δει τελικά που πήγαν τα λεφτά;

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Βεβαίως. Ακόμη και τώρα εμείς λέμε ότι λεφτά υπάρχουν στο ελληνικό κράτος. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να γίνουν εκείνες οι περικοπές στα δημόσια έξοδα, που είναι αντιπαραγωγικές. Να γίνουν εκείνες οι περικοπές των δαπανών, που όχι απλώς δεν προσφέρουν στον ελληνικό λαό, αλλά αντιθέτως δημιουργούν και αυτό το τεράστιο χρέος και έλλειμμα που υπάρχει. Για αυτό ακριβώς, ένα μεγάλο μέρος από την ωφέλεια που θα έχουμε από αυτές τις αποφάσεις, που θα ληφθούν αύριο και θα ανακοινωθούν, έχουν να κάνουν με τις περικοπές δημοσίων δαπανών, οι οποίες ήταν και είναι αντιπαραγωγικές και οι οποίες, βέβαια, επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό. Εκεί είναι τα λεφτά.

Τα λεφτά λέει ο κ. Πεταλωτής υπάρχουν στο ελληνικό κράτος !!!
Εσείς κ. Πεταλωτή σε ποιo κράτος είστε κυβέρνηση, σε άλλο κράτος και κάνετε συστάσεις ;;
Γιατί δεν "παίρνετε" αυτά τα λεφτά αφού τα βρήκατε; γιατί δεν κάνετε αυτές τις περικοπές των δημοσιών δαπανών;
Ποιός σας εμποδίζει τελικά, ποιoς σας δεν σας αφήνει να τα πάρετε;

Απ΄ότι καταλάβατε ή εμείς ζούμε σε άλλη χώρα ή η κυβέρνηση κυβερνάει άλλο κράτος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα στη βουλή κυβερνητική βουλευτής επισήμανε ότι σε πολλά υπουργεία δεν εφαρμόζεται το πρόγραμμα σταθερότητας με αποτέλεσμα να γίνονται δαπάνες που είναι προκλητικές για το σύνολο των εργαζόμενων από τους οποίους περικόπτεται ποσό που εγγίζει δύο μισθούς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μη δυνατότητα ελέγχου της κατάστασης στο Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1
Τα τρωκτικά που έχουν μείνει ανενόχλητα και προέρχονται από το περιβάλλον του πρώην υπουργού παιδείας έστειλαν να υπογράψει η υπουργός την αμοιβή επιτροπής ύψους 36.000 ΕΥΡΩ [Το αποκάλυψε η υπουργός η οποία αναφέρει ότι έγινε έξαλλη και φυσικά δεν υπέγραψε το σχετικό έγγραφο. [ποιοι κρύβονται πίσω από την περίεργη υπόθεση , ποιοι??]
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2
Ο Υφυπουργός Παιδείας εδώ και πολύ καιρό είχε στείλει ένα έγγραφο με το οποίο ζητούσε από τις υπηρεσίες του υπουργείου να του δώσουν ένα κατάλογο με τις οφειλές του υπουργείου και γενικά πληρωμές που έχουν γίνει για διάφορές ενέργειες των υπηρεσιών και κανείς ή σχεδόν κανείς δεν του απάντησε και ο άνθρωπος έστειλε δεύτερο έγγραφο και ζητάει τα σχετικά στοιχεία σε 3 εργάσιμες ημέρες και απειλεί να εφαρμόσει τα άρθρα του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα για παράβαση καθήκοντος!!!. Αν είναι δυνατόν να αρνούνται οι θρασείς της ΝΔούλας και επιπλέον να τυγχάνουν της εύνοιας στελεχών της πολιτικής ηγεσίας. Αν είναι δυνατόν!!!
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3
Υπηρεσία του υπουργείου έχει εκδώσει έγγραφο μετακίνησης πεντακοσίων [500] καθηγητών για εκδρομή σε συνέδριο στην Πάτρα για 7 ημέρες με πληρωμένα τα έξοδα μετακίνησης , διαμονής και εστίασης και κανένας δεν αντιδρά.
Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ΕΥΡΩ για να ικανοποιηθούν οι παράγοντες της ΝΔ Είναι σίγουρο ότι θα αντιδράσει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου σε αυτό το σκάνδαλο που προκαλεί τον χειμαζόμενο κλάδο των καθηγητών.[ποιοι υπέγραψαν και γιατί αυτό το έγγραφο που εκθέτει ανεπανόρθωτα την πολιτική ηγεσία, γιατί δεν έλαβε γνώση η υπουργός, γιατί?? … εκτός και αν… για ποιο συνέδριο πρόκειται…σχετίζεται το θέμα με άλλες χρηματοδοτήσεις όπως εκτυπώσεις στήριξης των θέσεων για την παιδεία της ΝΔούλας]

Αν δεν αντιδράσει άμεσα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου είναι σίγουρο ότι ο γαπ θα πάρει το φραγγέλιο για όσα ανεπίτρεπτα συμβαίνουν σε βάρος των "κορόιδων"

Ανώνυμος είπε...

Πρόταση Γερμανών: «Πουλήστε μας νησιά και Ακρόπολη».

Αντιπρόταση Ομογενών (στους Γερμανούς):

«Πάρτε δωρεάν τους νεό- πλουτους διεφθαρμένους 'Ελληνες πολιτικούς της ατιμωρησίας-ασυλίας».

Αρης