Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ


Το κοινοβούλιο της Ελλάδας αποφάσισε για τον αργό θάνατο των κατοίκων της χώρας.
Οχι,οχι, δεν θα πεθάνουν όλοι αμέσως.Πρώτα θα τιμωρηθούν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι με μειώσεις των αποδοχών τους γιατί κάποιοι άδειασαν τα ταμεία της χώρας.Δεν έχει σημασία απο ποιούς. Αρκεί που τα άδειασαν!
Οι προνομιούχοι Ελληνες της ατιμωρησίας ή βουλευτικής ασυλίας, που είναι μόνο στα χαρτιά πατριώτες, φρόντισαν μεσω της πολιτικής και της μπίζνας να αρμέξουν τους συμπατριώτες τους.Εργαζόμενους των 400, 600 και 700 Ευρώ.Που έχουν οικογένεια,είναι ήδη χρεωμένοι,που τα βγάζουν πέρα με δυσκολία.
Για την προμελετημένη εξαθλίωση θέλουν να ισχύσουν τα αντιλαϊκά μέτρα το γρηγορότερο και ψήφιση νομοσχέδιου με τη μορφή του κατεπείγοντος.
Επειδή ο παχυδερμισμός και η ανικανότητα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο να τους θυμίσω:
Το πάρτυ με το μαύρο χρήμα στα νοσοκομεία συνεχίζεται.Κανένας δεν τιμωρήθηκε,καμμιά άδεια ασκήσεως επαγγέλματος δεν αφαιρέθηκε.
Οι φοροφυγάδες και οι δημόσιοι λειτουργοί που κλέβουν και ξανακλέβουν το κράτος δεν εχουν καταλήξει ποτέ στη φυλακή και δεν έχουν επιστρέψει ποτέ τα κλεμμένα.
Οι πολιτικοί που εγκλημάτισαν δεν πρόκειται να τιμωρηθούν γιατί έφτιαξαν ομπρέλα ατιμωρησίας-συνεχιζόμενης πρόκλησης στο δημόσιο αίσθημα.
Δαπάνες που συνεχίζουν να προκαλούν και να επιβαρύνουν τους Ελληνες φορολογούμενους, δεν εχουν καταργηθεί ακόμα.
Η συνεχιζόμενη διαφθορά σε δημόσιες υπηρεσίες συνεχίζεται χωρις κανένας μηχανισμός να μπορεί να φρενάρει την οικονομική αιμοραγία σε βάρος των δημόσιων ταμείων.
Η φορολόγηση συνεχίζεται με δυο μέτρα και δυο σταθμά.Κι άλλα χρήματα χαμένα για να μη χαλάσουν οι "λεπτές ισορροπίες" και να μην υπάρξει πολιτικό κόστος.
Τελικά τα λεφτά όντως υπάρχουν, όμως είναι ανίκανοι ή δεν θέλουν να τα μαζέψουν απο εκεί που πρέπει. Αντί αυτού προτίμησαν "εύκολες λύσεις" με συνέπεια την περαιτέρω κοινωνική υποβάθμιση και εξαθλίωση των εργαζόμενων και συνταξιούχων.

Η αντίσταση σε κάθε μορφή βίας που ασκείται σε βάρος της ίδιας σου της ζωής και της οικογένειάς σου,άμεσα ή έμμεσα,σου δίνει το δικαίωμα να ενεργείς ευρισκόμενος σε νόμιμη άμυνα.

"Οταν τολμάς χάνεις για λίγο το βήμα σου, όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: