Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ..!


Οκτώβριος 2008:

Λεφτά υπάρχουν. Βρέθηκαν στα γρήγορα για τις τράπεζες εκατοντάδες τρισεκατομμύρια.
Λεφτά ξέρουμε ότι βρίσκονται και για τον πολίτη
, όταν υπάρχει πολιτική βούληση. Κι αυτή την πολιτική βούληση, εμείς, το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, την έχουμε.

Προτείνουμε συγκεκριμένες πηγές χρηματοδότησης, όπως τα αυξημένα έσοδα του Δημοσίου από τον ΦΠΑ στα καύσιμα, ή την έκτακτη φορολόγηση των μεγάλων κερδοφόρων επιχειρήσεων. Για μας, η ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών, η ανακούφισή τους, είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Απευθυνόμαστε με δέσμη μέτρων στις χαμηλές και μεσαίες εισοδηματικές τάξεις, με συγκεκριμένα μέτρα για την προστασία των δανειοληπτών από τις αυθαίρετες τακτικές των τραπεζών.

Με την πρόταση νόμου που καταθέσαμε, για την στήριξη των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων.

Τη μείωση των τιμολογίων των κρατικών επιχειρήσεων.

Την αυστηρή εφαρμογή νομοθεσίας κατά των μονοπωλίων και των ολιγοπωλίων, για χαμηλότερες τιμές στον καταναλωτή. Να χτυπήσουμε επιτέλους την ακρίβεια που κατατρώει τα εισοδήματα.

Την εφαρμογή ενός φορολογικού συστήματος, που επιμερίζει δίκαια τα φορολογικά βάρη. Δεν κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχότερους ακόμα πιο φτωχούς. "

Απρίλιος 2010

Η χώρα διασύρεται παγκόσμια.Κανένας δεν μας εμπιστεύεται πιά.Η κατάχρηση του δημόσιου χρήματος σε συνδιασμό με τις μαϊμού επιδοτήσεις σε βάρος των Ευρωπαίων εταίρων έχουν οδυνηρές συνέπειες.Το "κανένας δεν ήξερε", δεν είναι απλά μια βάναυση υποτίμηση της νοημοσύνης του Ελληνικού λαού.
Είναι το χειρότερο φτύσιμο των εκλεγμένων εκπροσώπων του απο τη σύσταση του Ελληνικού κράτους !
Αποφασίζουν και διατάσουν την περικοπή επιδομάτων.Το κάνουν πράξη με συνοπτικές διαδικασίες,αλλά όχι για όλους.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις περικοπές επιδομάτων στο Δημόσιο, καθώς με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή στο Φορολογικό, δεν μειώνονται επιδόματα και αποζημιώσεις για Σώματα Ασφαλείας και φύλακες μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και φυλακών.
Με το γνωστό "μαγείρεμα" της τελευταίας στιγμής, αναδείχτηκε για μια ακόμη φορά,ποιοί είναι οι γνωστοί μαλάκες που πληρώνουν για τις αμαρτίες άλλων σ' αυτή τη χώρα.
Στο μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα που έγινε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, δεν...υπάρχουν ένοχοι...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΟΧΟΙ.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΙ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΧΥΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ : ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ...


Το βίντεο του Οκτωβρίου 2008


video

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα φάτσα
XΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ
"εθνικής υπερηφάνειας" !!!!

Έχει καταπιεί τη μεγάλη προεκλογική του γλώσσα τώρα πια ο εθνικός μας πινόκιο.
Όσο ήταν έξω από το χορό πολλά τραγούδια έλεγε, γιατί καθάριζε ο Κ.Κ. για τη χώρα.
Και τί δεν ακούσαμε προεκλογικά από τον Άντερσεν της Δανίας του Νότου.
Θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρο βιβλίο με τα όμορφα που μας έλεγε. Φαντάσου ότι, κάποιες στιγμές, όταν τον άκουγα νόμιζα ότι άκουγα πουλάκια να κελαϊδούν και κσρδερίνες να τιτιβίζουν.
“Αισθανόμουνα” τη βαρβαρότητα του Κ.Κ. και μετά “αισθανόμουνα” τα Βίπερ-Νόρα του Γιωργάκη και γέμιζα προσδοκία και συγκίνηση.

Τώρα, μετά από 6 μήνες συναισθηματικής μαυρίλας και ατέλειωτης ανασφάλειας για το μέλλον τί να αισθάνομαι;
Φαντάζομαι ότι και εσύ.
Ο Γιώργος Παπανδρέου πέτυχε το ακατόρθωτο.
Μόλις σε ένα εξάμηνο κατάφερε να αναλώσει όλη την καλή πίστη που του χάρισαν απλόχερα οι Έλληνες.
Αχίλλειος πτέρνα του ήταν η κάκιστη επιλογή συνεργατών, ενδεχομένως η χειρότερη δυνατή, σχεδόν σε όλα τα υπουργεία.

Οι μέρες του είναι μετρημένες.
Πάμε γι’ άλλα από του χρόνου.

ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

Εμείς για τι δεν κάνουμε τίποτα;
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Όλοι περνάμε δύσκολες ημέρες. Όλοι γκρινιάζουμε .Όλοι λίγο ή πολύ πατώσαμε ,στις δουλειές μας . Η ψυχολογία μας είναι χάλια και όταν βρισκόμαστε με τους φίλους μας μοιζεριάζουμε αντί να χαλαρώνουμε. Μπαϊλντήσαμε !Είναι γνωστό ότι η φτώχια φέρνει γκρίνια αλλά στην Ελλάδα παράγινε το κακό. Όλοι κάτι πάθαμε τους τελευταίους μήνες. Νοιώθουμε μία ζαλάδα και μία λιποθυμιά όποτε συζητάμε για το μέλλον. Είναι σαν να έχει εκδοθεί δελτίο καιρού για επικείμενη καταιγίδα και εμείς να την περιμένουμε καθηλωμένοι σε μία βαρκούλα με τρύπια πανιά !
Τα ΜΜΕ του εξωτερικού μας βομβαρδίζουνε καθημερινά για το χάλι μας το μαύρο σαν χώρα και σαν μέλος της Ε.Ε. Η υπαρκτή οικονομική κρίση, μας ταλανίζει και η τσέπη μας αδειάζει με τάχιστους ρυθμούς. Τα δικά μας ΜΜΕ κάνουν και αυτά το δικό τους παιχνίδι. Παίζουν με την υπομονή μας αλλάζοντας την ιεράρχηση των ειδήσεων ανάλογα με το πώς βολεύουν τους ιδιοκτήτες τους. Καπάκι έχουμε και τις δηλώσεις της Πράσινης Ανάπτυξης με τα σούρτα φέρτα των δανειακών υποχρεώσεων μας .Δηλώσεις που μας έγιναν εφιάλτης. Έχουμε την πιστόλα πάνω στο τραπέζι ή υπάρχουν κάποιοι που μας την βάλανε στο κρόταφο και είναι θέμα ημερών για να αδειάσουν το γεμιστήρα ;
Για ξυπνήστε λίγο καλοί μου άνθρωποι όπως λέει ο Βέγγος. Για κοιτάξτε γύρω σας να δείτε ότι δεν ήμαστε η μόνη χώρα που περνάει οικονομική κρίση. Απλώς βολεύει κυρίως τους ΄΄φίλους΄΄ μας ,στο εξωτερικό να μας μειώσουνε στα μάτια του κόσμου για να μας αγοράσουν για μπίρ παρά. Για κοιτάξτε ότι βολεύει να παραληρούν τα ΜΜΕ για τους τρομοκράτες παρά να αναλύσουνε τις πραγματικές αιτίες της κρίσης και ποιός φταίει, στην πραγματικότητα. Καλές ο επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ και συγχαρητήρια αλλά εδώ καίγεται το σπίτι μας. Με την τρομο λαγνεία θα ξεχαστεί ο κόσμος και δεν θα ξεσηκωθεί .Δεν θα βγει στο δρόμο να βροντοφωνάξει για την αδικία, την ανεργία και την ακρίβεια. Θα παρασυρθεί από την καθοδηγούμενη δημοσιογραφία ή θα ανοίξει τα μάτια για να αντικρίσει την πικρή αλήθεια; Θα βγει στους δρόμους και θα διεκδικήσει τα αυτονόητα ή θα σκύψει το κεφάλι και θα κάνει αυτά που θέλουν οι λίγοι;
Ο καθένας, μόνος του δεν αποτελεί απειλή για το σύστημα αλλά όταν ενωθούμε θα τρίξουνε κάποιες καρέκλες !Στο χέρι μας είναι η δύναμη της αντίδρασης και όχι στου διπλανού. Η ανασφάλεια ,που σκόπιμος καλλιεργείται ,βολεύει τους λίγους και όχι τους πολλούς. Μην ενδώσετε στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Σαν λαός δεν δεχόμαστε τόσο εύκολα την καταπίεση και τις απαγορεύσεις. Λαέ προχώρα μην σκύβεις το κεφάλι! Κανείς δεν θα κάνει την επανάσταση για μας. Εμείς και μόνο πρέπει να αγωνιστούμε για τα δικαιώματα μας. Εμείς πρέπει να βγούμε στους δρόμους!