Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ "ΑΣΥΛΟΥ"...


Απο το Γιώργο Στράφτη


Άσυλο υπουργών απο ευθύνες και συνέπειες

Άσυλο βουλευτών απο διώξεις

Άσυλο πανεπιστημιακό απο τη Δημοκρατία

Άσυλο δημοσίων υπαλλήλων απο την απόλυση

Άσυλο πανελλήνιων εξετάσεων απο το 10

Άσυλο αιωνίων φοιτητών απο την αποβολή

Άσυλο ουκ έστι αριθμός στην Ελλάδα

Τον απλό πολίτη ποιος τον προστατεύει απο τα διάφορα άσυλα για να μην καταλήξει στο ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ,καθώς είναι το μονο που δικαιολογείται σε μια ευνομούμενη Δημοκρατία!

Προσέξτε ένα παράδειγμα: Για να απολυθεί ένας δημόσιος υπάλληλος πρέπει να συλληφθεί πάνω από τρεις φορές σε μια δεκαετία και το ποσό που κλέβει κάθε φορά να είναι πάνω από.?100.000!

Εσύ ασήμαντε Πολίτη της καρπαζιάς που δεν φρόντισες να ανήκεις σε ένα κόμμα, ή δεν διαθέτεις μερικά εκατομμύρια ευρώ για να "καθαρίζεις", σκάσε και κάτσε στη φυλακή γιατί δεν έχεις να πληρώσεις 1.000 ευρώ φόρους !


Θέλουν κρέμασμα ή όχι ;


Το τραγικό πρόβλημα είναι ότι το ΔΝΤ και οι σύμμαχοί τους Γερμανοί, δεν ενδιαφέρονται να καταργηθούν όλες αυτές οι παράλογες νόμιμες ενέργειες των διεφθαρμένων Πολιτικών μας περί Αυτοέλεγχου, Παραγραφών και άλλα τρελά που ισχύουν στη χώρα μας..Περικοπές, θέλουν και πρόσθετους φόρους για να εισπράττουν τους τοκογλυφικούς τόκους τους!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ αγωνίζεται σε ένα απίστευτα εχθρικό προς την επιχειρηματικότητα περιβάλλον, με αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα σε σχέση με την οικονομική κρίση και τα εμπόδια που του θέτει το άθλιο πολιτικό σύστημα.

Οι επιχειρήσεις που ελέγχει, προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο:
- δίνοντας εργασία σε χιλιάδες εργαζομένους
- συνεισφέροντας στα ταμεία
- πληρώνοντας ΦΠΑ, φόρους και έκτακτους φόρους

Εύχομαι να μπορέσει να επιπλεύσει στη κρίση και να συνεχίζει να προσφέρει στους εργαζόμενους του καθώς και στους μετόχους.

Όσο για τους 'Παγκαλοσηφουνάκηδες' και τους λοιπούς κόπρους του Αυγείου, ελπίζουμε όχι απλώς να αποσυρθούν ...

phlou...flis είπε...

Αποπροσανατολίζεις ή μου φαίνεται; Για όλα φταίνε οι ΔΥ;