Σάββατο, 1 Μαΐου 2010

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΔΥΝΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ1) Οι Ελληνες θα σταματήσουν να κάνουν παιδιά.
Δεν υπάρχει πλέον η οικονομική δυνατότητα για έξοδα, απο το στάδιο της εγκυμοσύνης της συζύγου,τη βρεφική ηλικία,τα παιδικά χρόνια,το σχολείο,τις δραστηριότητες,τα φροντιστήρια,την ανεργία και στο τέλος την πλήρη εξαθλίωση.
Βέβαια,η Μαριλίζα θα σας προτείνει τα τριτοκοσμικά δημόσια μαιευτήρια για να μην πληρώσετε τα έξοδα της γέννας.Εξαιρείται ως είθισται,το...φακκελάκι ευγνωμοσύνης για το δημόσιο γυναικολόγο που δεν καταργείται.

2) Καταργούνται οι ευχές και οι καλημέρες.Θεωρείται υποκριτικό πλέον να λές στον άλλο "καλημέρα" όταν κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.Τις καιρικές συνθήκες ποιός τις χέζει!
Το "στην υγειά σας",δεν πρόκειται να πιάσει τόπο όσα ποτηράκια κρασί και να πιείτε.
Η καλή υγεία είναι αποτέλεσμα μιας καλής ψυχολογίας.Αν τα λαμόγια-πολιτικοί στην έχουν κάνει κουρέλι,κανένας δεν εγγυάται περαιτέρω και για τη σωματική υγεία.
Μετά απ' αυτό,η κατάργηση της εκπομπής που παρουσιάζει στη ΝΕΤ ο Σπύρος Παπαδόπουλος,θεωρείται δεδομένη.

3) Στο πλαίσιο της "σωστής" απονομής της δικαιοσύνης, ψηφίζεται άμεσα το νομοσχέδιο περί του ύψους ευθύνης των πολιτών σε σχέση με τους πολιτικούς, σε περίπτωση ποινικού αδικήματος.
Με τον τρόπο αυτό ικανοποιείται ενα χρόνιο αίτημα των αδικηθέντων Ελλήνων βουλευτών που δέχονται καθημερινά λεκτικές επιθέσεις και ύβρεις απο τους κακοήθεις συμπατριώτες τους εξ' αιτίας του νόμου περί ευθύνης υπουργών και βουλευτικής ασυλίας που ως συνήθως ενεργοποιούν, όταν οι...συκοφάντες πολίτες και οχι μόνο τους κατηγορούν για σκάνδαλα!
Ετσι, για να έχουν και οι πολίτες τη "φροντίδα" του νόμου,δεν θα πρέπει να υποπέσουν σε ατασθαλία-κλοπή-φοροδιαφυγή, χαμηλότερα απο το ποσό του...1000000 ευρώ..!
Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχουν πάντα τα περιθώρια για διαφορες "αμοιβές" ασυλίας του πολίτη.
Αλλοίμονο σ' αυτόν που θα πιάσουν για ατασθαλίες των 1000 ευρώ του έχουν κόψει τον κώ..ο!
Το εγκληματάκι περί ευθύνης πολιτικών που κατέστρεψαν οικονομικά τη χώρα θα αποτελεί παρελθόν,όπως και τα συνθήματα "βάλτε στη φυλακή τους υπεύθυνους της κρίσης".

4) Τοποθετούνται ταμειακές μηχανές στις εκκλησίες και φορητές στα νεκροταφεία,όπου το μαύρο χρήμα ρέει άφθονο!
Ευχέλαια,εξομολογήσεις και αγιασμοί θα επιβαρύνονται με ΦΠΑ 11%
Γάμοι,βαφτίσια και κηδείες θα επιβαρύνονται με ΦΠΑ 23% και δεν θα κόβονται πλέον αποδείξεις απο μπλοκάκι βιβλιοπωλείου..!
Αναμένονται οι γνωστές διαμαρτυρίες των εκπροσώπων της ΔΙ$.

5) Οι λαθρομετανάστες πλανόδιοι "έμποροι", σε κάθε εμπλοκή τους σε ξυλοδαρμό με φορολογούμενους εμπόρους,θα φορολογούνται ανάλογα με τις επιθέσεις που θα ανταποδίδουν στους καταστηματάρχες.Σε περίπτωση που δεν θα συμμετέχουν σε φιλονικίες,θα μπορούν να πουλάνε το "μαϊμού" εμπόρευμά τους σε όποιο σημείο της χώρας επιθυμούν και δεν θα φορολογούνται,σύμφωνα με τους νόμους...για τα ανθρώπινα δικαιώματα για να μή μας πούνε και ρατσιστές..!
Οι αυτόχθονες-ιθαγενείς-Ελληνες θα πληρώσουν άλλη μια φορά και γι' αυτούς και για τα κλεμμένα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικο ρεσιτάλ ψευτιάς σήμερα από κακούς ηθοποιούς.
Κατάφεραν το αδιανόητο.


Τα μέτρα… απαξιώθηκαν ήδη, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ της ανακοίνωσής τους!!!

Στον “Σκάι”, προ ολίγου, ο Παν. Γεννηματάς (πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων) τα χαρακτήρισε ανεπαρκή και προεξόφλησε ότι θα ληφθούν και νέα, ακόμα σκληρότερα, το φθινόπωρο!

Ας μη νομίζουν λοιπόν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι ότι γλίτωσε το δώρο τους ή ότι οι αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις θα μείνουν μόνο σε ό,τι ανακοινώθηκε σήμερα.

Γι’ αυτό, ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ την Τετάρτη, να στείλουμε το μήνυμα που πρέπει στην κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου!