Τρίτη, 4 Μαΐου 2010

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩ...

video

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θυμίζω ότι ο εκτρωματικός νόμος περί ευθύνης υπουργών (Ν. 3126/2003) του Βενιζέλου ψηφίστηκε επί υπουργείας Φίλιππου Πετσάλνικου το 2003, λίγο πριν την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, με τις ψήφους και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ώστε τα μεν στελέχη του ΠΑΣΟΚ να αποφύγουν τη φυλακή, από το «πάρτι» της περιόδου Σημίτη, τα δε στελέχη της ΝΔ να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο όταν θα...ερχόταν η στιγμή να κυβερνήσουν – όπως και ήρθε. Ο νόμος αυτός στηρίζεται στο εξίσου εκτρωματικό άρθρο 86 του Συντάγματος που εισηγήθηκε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της αναθεώρησης του Συντάγματος το 2001.

Τώρα, για να δείτε την συνομωσία της απάτης και της λαμογιάς των κυρίαρχων του πολιτικού συστήματος, κάντε το εξής πείραμα: Βάλτε στο google στην αναζήτηση τις εξής λέξεις: Νόμος Βενιζέλου 3126/2003. Στην αρχή βάλτε να γίνει αναζήτηση μέχρι την 1/1/2004. Αποτελέσματα, 0. Μετά μέχρι την 1/1/2005. Αποτελέσματα 0. Μετά μέχρι την 1/1/2006. Αποτελέσματα, 1. Μετά μέχρι την 1/1/2007. Αποτελέσματα, 2. Μετά μέχρι την 1/1/2008. Αποτελέσματα, 3. Μετά μέχρι την 1/1/2009. Αποτελέσματα 21. Μετά μέχρι την 1/5/2010, αυτές τις μέρες δηλαδή. Αποτελέσματα, 62.

Συμπέρασμα: Που ήταν όλα αυτά τα παλικάρια, πολιτικοί της κυβέρνησης και μεγαλο-δημοσιογράφοι που υιοθετούν τώρα το σύνθημα του κόσμου «να μπουν όσοι έκλεψαν τα λεφτά φυλακή»;

Γιατί δεν είχαν καταγγείλει τον νόμο αυτό όλα αυτά τα χρόνια, που ουσιαστικά είναι νόμος περί ΜΗ ευθύνης υπουργών; Μία κλήση να πάρει ο οποιοσδήποτε από εμάς θα του έρχονται ειδοποιητήρια για 10 χρόνια! Εάν κάποιος υπουργός κλέψει, σε 1,5 κοινοβουλευτική περίοδο (μάξιμουμ 5,5 χρόνια) θα πρέπει να έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ η διαδικασία, αλλιώς παραγραφή!

Ανώνυμος είπε...

.......ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ !

Όλοι θυμόμαστε το πολύ πετυχημένο προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ με τον ΓΑΠ να ανεβαίνει στην εξέδρα, να χαιρετάει το αλλόφρον πλήθος και να μας παροτρύνει: «Πάμε!»

Και τώρα η συνέχεια του σεναρίου, γραμμένη από το χέρι της πραγματικότητας αυτή τη φορά.
Ε, λοιπόν το πλήθος τον ακολουθεί στην εξέδρα.
Σε γενικό πλάνο, βλέπουμε εκατοντάδες κόσμου να έχουν στριμωχτεί κι αυτοί γύρω από τον αρχηγό τους.
Η κάμερα κινείται αργά προς τα όρια της εξέδρας για να μας αποκαλύψει ότι εκεί υπάρχει μία άβυσσος.
Ο μεγάλος ηγέτης δεν διστάζει: κάνει το μεγάλο άλμα!
Οι οπαδοί του τον ακολουθούν χωρίς δισταγμό!

Τους παρακολουθούμε καθώς απολαμβάνουν την ελεύθερη πτώση τους.
Μετά τον πρώτο ενθουσιασμό όμως, αρχίζουν να αποζητούν με τα μάτια τον ηγέτη τους. «Μα, που πάμε?»
Αυτός, ενώ πέφτει, με μια κίνηση τραβάει τα λουριά για να ανοίξει ένα σουπερντούπερ πτυσσόμενο αερόπτερο.
Οι κακόμοιροι οπαδοί του ΓΑΠ ουρλιάζουν πια καθώς συνειδητοποιούν την μοίρα τους.

Στο τελικό πλάνο βλέπουμε από ψηλά την αμερικάνικη σημαία να ανεμίζει τυπωμένη στα φτερά του αερόπλοιου και τον οδηγό του να απολαμβάνει την βόλτα του πάνω από το τρομαχτικό φαράγγι που χάσκει από κάτω.
Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα: «ΠΑΣΟΚ και… Φύγατε!»