Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΙ ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ..!


Η Ελλάδα εισέρχεται πλέον στην πιο καταστροφική περίοδο της οικονομικής ιστορίας της, με στασιμοπληθωρισμό ( ύφεση και ανεργία) και με ακρίβεια και υψηλή φορολογία στις επιχειρήσεις.

Η λογική της κυβέρνησης να αυξήσει τους έμμεσους και άμεσους φόρους, προκαλεί τριγμούς και άρχισε πλέον να λειτουργεί σαν ανασταλτικός αναπτυξιακός παράγοντας.

Σύμφωνα με πληροφoρίες του GreekMoney.gr 2 μεγάλες βιομηχανίες, μία φαρμακευτική πολυεθνική που έχει έδρα στην περιοχή της Αττικής και μία Ελληνικών μετοχικών συμφερόντων βιομηχανία που έχει έδρα στη Β. Ελλάδα, έχουν ήδη πάρει την απόφαση να εγκαταλείψουν την Ελλάδα, λόγω υψηλής φορολογίας.

Έχουν αναθέσει μάλιστα σε μεγάλη εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων, να κάνει έρευνα σε ποια χώρα χαμηλού και λογικού φορολογικού περιβάλλοντος να μετακομίσουν και κατά πασάς πιθανότητα επιλέγεται η λύση της Βουλγαρία με 10% γενική φορολογία, όπως η Κύπρος και η Τουρκία, η οποία μόλις μείωσε τη γενική φορολογία των νέων επενδύσεων και των επιχειρήσεων, η ανάπτυξη της απογειώθηκε.

Οι γείτονες μας Βούλγαροι,Τούρκοι και Κύπριοι φρόντισαν για την ανάπτυξη των χωρών τους.

Mετά τη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων, θα πληρώσουμε σαν λαός κι άλλες πανηλίθιες επιλογές;


Δεν υπάρχουν σχόλια: