Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ;


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...


AN XTIΣΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΩΦΕΛΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ:

1) ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ.

2) ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ

3) ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

4) ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.

5) ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ KAI TOY Δ.Ν.Τ.

6) ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

7) ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

8) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,(ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ).

9) ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ-ΛΑΜΟΓΙΩΝ (ΒΙΛΛΕΣ,ΟΙΚΟΠΕΔΑ,ΚΟΤΕΡΑ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,Κ.Α.).

10) ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ...ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Κο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη (Υπουργό προστασίας του πολίτη)
Κο Γιώργο Παπακωνσταντίνου (Υπουργό εθνικής οικονομίας)
Κο Χάρη Καστανίδη (Υπουργό δικαιοσύνης)
Κα Τίνα Μπιρμπίλη (Υπουργό ανάπτυξης)


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν η κυβέρνηση δεν παράγει έργο,τα σκάνδαλα αντικαθιστούν την ουσία

Άρχισε πάλι να μυρίζει «μπόχα» στην Ελλάδα, θυμίζοντας σε πολλούς από εμάς το «βρόμικο ’89». Σκάνδαλα που βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια όπως η Siemens και το Βατοπέδι, νέα όπως αυτό του Τόλη και της Άντζελας, εξεταστικές επιτροπές και ειδικά δικαστήρια στήνονται, εφημερίδες και κανάλια «ζέχνουν» από περίεργες υποθέσεις, αποκαλύψεις για κακοδιαχείριση, σπατάλες, κότερα, κουρτίνες και άλλα πολλά.

Ένα ολόκληρο έθνος άρχισε πάλι να κοιμίζετε με γαργαλιστικές λεπτομέρειες σκανδάλων και να ιντριγκάρεται με νέες βρόμικες υποθέσεις που αφήνουν κάποιοι να πλανώνται στον αέρα.

Η πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου χάνεται μέσα σε ορυμαγδό δηλώσεων, ανταλλαγών ύβρεων, δικογραφιών, επιτροπών, αποκαλύψεων.

Είναι, όπως το 1989;

Δυστυχώς όχι διότι δεν είναι και η Ελλάδα ίδια. Τότε το μόνο που διακυβεύονταν ήταν η εξουσία, αν θα αντέξει ο Ανδρέας ή αν θα γίνει επιτέλους πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης. Ήταν μια μάχη κυρίως πολιτικών αντιπάλων για την τελική επικράτηση.

Σήμερα, διακυβεύεται το μέλλον της πατρίδας, η Ελλάδα περνά πολύ δύσκολες ώρες και οι προβλέψεις είναι εξαιρετικά δυσοίωνες.

Κι όμως, αυτή την κρίσιμη ώρα, κάποιοι δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, με πρώτη και καλύτερη την κυβέρνηση. Όταν δεν παράγεις έργο, τότε τα σκάνδαλα θα αντικαταστήσουν την ουσία, αυτός είναι ο κανόνας από τον οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει ο πρωθυπουργός. Κι όσο η πατρίδα θα κατρακυλά στο γκρεμό… κάντε ησυχία,
η κυβέρνηση κοιμάται…