Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ, "ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ" ΑΡΓΑ ΣΕ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ...


H έννοια της εξαθλίωσης είναι πολύ μικρή για να δώσει την εικόνα ενός λαού που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό.
Είναι η πρώτη φορά μετά απο τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, που ενας βομβαρδισμός δεν είναι αρκετός για σκοτώσει άμαχο πληθυσμό.Συνήθως ακολουθεί και δεύτερος, τρίτος, τέταρτος, μέχρι να πεθάνει κι ο τελευταίος απο τους εχθρούς.
Στην Ελλάδα του 2010,κατα την δημοκρατική κυβέρνηση, οι εχθροί είναι οι Ελληνες εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι.
Αυτοί επελέγησαν για να πληρώσουν τη διαχρονική λεηλασία των κρατικών ταμείων.Οι λιγότερο αντιστεκόμενοι θα υποστούν για μια ακόμη φορά τους επαναλαμβανόμενους βομβαρδισμούς των κυβερνητικών νομοσχεδίων και μνημονίων.
Οι σύγχρονοι δήμιοι της κυβέρνησης δεν χρησιμοποιούν πολεμικά όπλα.
Εχουν στη διάθεσή τους άδεια ταμεία, επώνυμους κλέφτες και στυγνούς πιστωτές.Γνώριζαν και γνωρίζουν πολύ καλά ποιοί άδειασαν τα ταμεία. Υποθάλπτουν με...συνέπεια τους εγκληματίες συναδέλφους τους και βρήκαν την εύκολη λύση των τοκογλύφων για βγούν απο την οικονομική κρίση, αφανίζοντας χρόνο με το χρόνο ενα ολόκληρο λαό.
Την ανασφάλεια και την απόγνωση που δημιούργησαν στους Ελληνες τα πρόσφατα ασφαλιστικά νομοσχέδια, ήρθαν να προσθέσουν τώρα οι νέες δηλώσεις του τύπου "είπα-ξείπα" με αποτέλεσμα το κουρελόπανο-ασφαλιστικό να μην έχει τελειωμό.

Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ...
"Η μείωση μισθών αντίκειται όμως και στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Πλέον, από 1.12.2009, με τη θέση σε νομική ισχύ της Συνθήκης της Λισαβόνας και του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε., κατοχυρώνονται αντίστοιχα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα (εδώ εφαρμοστέα είναι τα άρθρα 15 παρ. 1, 31 παρ. 1 και 17 του Χάρτη) στους Ευρωπαίους πολίτες. Με απλά λόγια, η γενική κατάργηση του λεγόμενου «14ου μισθού» των δημοσίων υπαλλήλων μονομερώς από την πολιτική εξουσία δεν είναι απλώς η «κόκκινη γραμμή» των διαρθρωτικών αλλαγών για την κυβέρνηση, όπως προκύπτει από πολιτικές δηλώσεις. Είναι και αντισυνταγματική και αντίθετη στο πρωτογενές Ευρωπαϊκό Δίκαιο."

Τα μέτρα αυτά δε θίγουν τον δημόσιο υπάλληλο και τον κάθε εργαζόμενο αλλά πρώτα από όλα τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από το κακό στο χειρότερο τα δημόσια έσοδα”

Φαίνεται ότι η κυβέρνηση έχει βαλθεί να διαλύσει όλες τις οικονομικές θεωρίες και πρακτικές και να… τρελάνει τους νομπελίστες οικονομολόγους. Αλλιώς πώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι ενώ έχουν «γονατίσει» χιλιάδες νοικοκυριά, έχουν κοπεί μισθοί, συντάξεις, επιδόματα, έχουν παγώσει επιστροφές φόρων, έχουν επιβληθεί έκτακτες και τακτικές εισφορές, έχει δημιουργηθεί το κίνημα των αποδείξεων και εντούτοις τα έσοδα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Κάποιοι κάνουν λόγο για νέα μαύρη τρύπα της τάξης των 700 εκατ. – 1 δις ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τότε θα φάμε πόρτα από την Τρόικα και δεν θα μας δώσει τις υπόλοιπες δόσεις του δανείου.

Νέες, κακές λέξεις:
ΣοσιαΛιμός!
Σοσιαληγμένοι..

Ακούγεται πως σκέφτονται να καταργήσουν τις υπερωρίες στο δημόσιο. Όλα τα πράσινα κοπούκια, οι δημ. υπάλληλοι που μάσησαν από λόγια και που έτρεξαν να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ με 2 χέρια, τι λένε τώρα;

Εκλογές εδώ και τώρα.
Νέα κυβέρνηση.
Ριζική αναθεώρηση της στάσης μας με ΔΝΤ κλπ.
Αναδιάρθρωση χρέους, και ότι γίνει.
Αφού έτσι κι αλλιώς με τα νυν μέτρα πάλι για φούντο πάμε.

Ερώτηση : πού έχει κάνει το Δοκτοράτο του στα οικονομικά? ο κος υπουργός οικονομικών.
ΙΕΚ Ξυνή !!!
Και έναν πρωτοετή των Οικονομικών να ρωτούσαν,θα τους έλεγε ότι πχ οι υπέρογκες αυξήσεις σε βενζίνη και ιχ θα γυρίσουν μπούμερανγκ και στο τέλος λόγω πτώσης της κατανάλωσης τα έσοδα θα μειωθούν
αλλά άμα δεν έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου και δεν έχεις ιδέα πως λειτουργεί η αγορά τέτοιες πατάτες κάνεις.

TO PASOK πρεπει ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ
ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς επαληθεύτηκε και άλλο πειραμα δεν χωράει. Οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι μέσα απο τις επιτροπές τους για τη διερεύνηση του δικαίου, έβγαλαν ΠΕΝΤΕ διαφορετικές αποφάσεις. Φαντάσου τριμελές εφετείο να βγάζει τρείς αποφάσεις διαφορετικές.!!!
Οφείλει ο Πρόεδρος της Βουλής μαζί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης να πετάξει (το πόρισμα) στα μ..τρα της εξεταστικής και να μην τους αφήσει να βγούν αν δεν καταλήξουν σε ΕΝΑ πόρισμα. Διαφορετικά να επιστρέψουν τα έσοδα απο επιτροπές της Βουλής.
¨Αλλο εξεταστική και άλλο επιτροπή συγκάλυψης.