Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

ΕΧΘΡΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ...


Ποιοί Τούρκοι;Ποιοί Σκοπιανοί;Ποιοί Αλβανοί;Ποιοί λαθρομετανάστες;Ποιά ασύμμετρη απειλή και ποιοί Ανθέλληνες εξωτερικού;Για ποιούς εχθρούς μας παραμυθιάζουνε κατά καιρούς;
Eδώ, μέσα στην ίδια μας την πατρίδα είναι οι εχθροί.Αυτοί που στέλνουν τον Ελληνα και τη Ελληνίδα στο κατώτερο σκαλοπάτι της φτώχειας και της εξαθλίωσης.
Αυτοί που αποφάσισαν με τη φτηνή δικαιολογία της "λαϊκής εντολής" να μετατρέψουν τη δημοκρατία σε χούντα,να παραδώσουν τη χώρα στους παγκόσμιους τοκογλύφους, να καταργήσουν με τον ποιό αναίσχυντο τρόπο κεκτημένα δικαιώματα κατοχυρωμένα απο το Σύνταγμα της Ελλάδας και να στείλουν τους εργαζόμενους στον Καιάδα.
Είναι οι ίδιοι που χρησιμοποιούν τους πιστούς υπηρέτες-παπαγαλάκια-δημοσιογράφους για να διχάζουν τους 'Ελληνες με την παλιά μέθοδο του "διαίρει και βασίλευε" και να μπορούν έτσι να πραγματοποιούν τους σκοπούς τους, λεγοντάς οτι υπάρχουν προνομιούχοι εργαζόμενοι.
Είναι οι ίδιοι που ονομάζουν ευγενή ταμεία αυτά που προσφέρουν αξιοπρεπή περίθαλψη (δυστυχώς οχι για πολύ) στους ασφαλισμένους τους γιατί ήταν και είναι ανίκανοι να αναβαθμίσουν τα αντίστοιχα προβληματικά και να τα φέρουν στο ίδιο και καλύτερο επίπεδο!
Αν η εύκολη λύση είναι: "Πονάει κεφάλι.....κόψει κεφάλι" τότε δεν μιλάμε για πολιτική σοβαρότητα αλλά για εγκληματική σκοπιμότητα.
Και επειδή οι δύσκολες λύσεις έχουν πολύ δουλειά,τόλμη,αλλά και πολιτικό κόστος, στη μαύρη σελίδα της Ελληνικής Ιστορίας, το 2010 θα γίνει η χρονολογία που θα ταυτίζεται με την προδοσία και την εξαθλίωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: