Κυριακή, 15 Αυγούστου 2010

ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ...Η ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕΗ Αθήνα που όλοι θα θέλαμε.Είναι η Αθήνα που βλέπουμε δυο φορές το χρόνο.Το Πάσχα και το Δεκαπενταύγουστο.
Ομως, όπως υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα,υπάρχουν ακραίες συμπεριφορές , λύσεις αλλά και συνήθειες.Η χώρα ολόκληρη έχει πάει διακοπές.Οι απομείναντες Αθηναίοι ας αποφύγουν καλύτερα αρρώστιες, κλοπές και άλλα δεινά, γιατί δεν θα βρουν κανένα για να τους συμπαρασταθεί.Οι ψυχολόγοι πάλι θα σκίσουνε τα πτυχία τους! Η υπολειτουργία του κράτους θυμίζει την παροιμία: "Hτανε στραβό το κλήμα,τόφαγε κι ο γάϊδαρος".
Η επιστροφή των Αθηναίων θα βρεί μια πολύβουη πόλη, με φασαρία και ατμοσφαιρική ρύπανση όπως πάντα.
Με κλειστά καταστήματα απο την αυξανόμενη οικονομική ύφεση, με "απαγορευμένους" δρόμους λόγω αυξημένης εγκληματικότητας, με τον ΗΣΑΠ να φτιάχνει ακόμα το σιδηροδρομικό του δίκτυο, με τις απεργίες των απολυμένων ως τελευταία ελπίδα.
Αναμένεται πολύ φασαρία για το τίποτα, χωρίς ίχνος ανάπτυξης. Στην αντίπερα όχθη, η ησυχία θα βρεί πάλι την υπόλοιπη Ελλάδα με τα ερημωμένα χωριά και τα εκατομμύρια στρέμματα ακαλλιέργητα χωράφια.
Υπάρχουν όμως και τα...θετικά για να μη λείψει τίποτα σε κανένα κατα την επιστροφή.
Στο κοντινό πολυκατάστημα τροφίμων θα βρείτε ντομάτες Ολλανδίας, λεμόνια Αργεντινής, Ροδάκινα Ιταλίας και κρεμμύδια Ινδίας..!
Το επόμενο Πάσχα πάλι η έξοδος αδέλφια.
Τα άδεια χωράφια μπορεί να περιμένουν μήνες μέχρι να βρούν τη χαμένη τους αίγλη, με τις χιλιάδες ψησταριές που θα αναστατώσουν έστω μια μέρα τη γήινη απραξία τους...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;

ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.

ΑΦΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙΑ ,ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ.

ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΡΑΨΑΝ

ΤΑΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

ΣΩΣΕ ΜΑΣ (ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΘΑ'ΡΘΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ώρα του... Αστακού

Πλησιάζει η ώρα που η συμφωνία του Αστακού με τους Άραβες θα έλθει στη Βουλή για κύρωση. Και τότε, όπως λέει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με υπουργική θητεία στο παρελθόν, δύσκολα το ΥΠΕΚΑ θα μπορέσει να δικαιολογήσει πτυχές της. Το θέμα χειρίζεται ο υφυπουργός Γ. Μανιάτης, ο οποίος όμως φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο θέμα περισσότερο εκτελεί εντολές άνωθεν παρά αποφασίζει ο ίδιος...
Έτσι ακόμη μια φορά έρχεται στην επιφάνεια ένα σοβαρό πρόβλημα. Κατά πόσον αυτού του είδους οι περίπλοκες συμφωνίες και συμβάσεις πρέπει να ψηφίζονται στη Βουλή, όπου κανένας δεν παίρνει χαμπάρι τι ακριβώς περιλαμβάνουν... Κάποια στιγμή η Βουλή θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως πλυντήριο για τις ποινικές ευθύνες όλων εκείνων που έφτιαξαν και υπέγραψαν τέτοιες συμφωνίες...
http://www.topontiki.gr/articles/view/8718