Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ (2)


Μία από τις σύγχρονες μάστιγες του ανθρώπινου είδους είναι ο υπερπληθυσμός. Η αδυναμία δηλαδή της συντήρησης και ανάπτυξης του ανθρώπου με δεδομένους τους οικονομικούς και φυσικούς πόρους μιάς χώρας ( και της γης συνολικά).
Η Ελλάδα δεν διαθέτει ούτε τους φυσικούς πόρους ( έδαφος-υπέδαφος-νερό) ούτε τους οικονομικούς πόρους ( εύρωστη οικονομιά-βιομηχανία-παραγωγή) για να συντηρήσει αυτά τα κύματα των λαθρομεταναστών και των οικογενειών τους.
Αν διαβάσετε το βιβλίο "αχυρένια σκυλιά" θα καταλήξετε στο συμπέρασμα οτι η διεθνοποίηση των οικονομιών και η ισοπέδωση των κοινωνιών με την παγκοσμιοποίηση και την πολυπολιτισμικότητα είναι η σύγχρονη καταστροφή του ανθρώπου επί της γης. Η κατασπατάληση των πόρων του πλανήτη οδηγεί στην υπερεκμετάλλευση, την καταστροφή και την μετανάστευση. Ο "φιλανθρωπισμός" είναι μιά σύγχρονη πληγή και ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ του ανθρώπινου νού, που θέτει το "ανθρώπινο είδος" πέρα και πάνω από κάθε δυνατότητα συνύπαρξης και ανάπτυξης του στο φυσικό ( και κοινωνικό) περιβάλλον μιάς δοσμένης χώρας.
Έτσι είμαι πεπεισμένος οτι οι "διεθνιστές", οι "φιλάνθρωποι", οι "αριστεροί", βλέποντας τον "συνάνθρωπο" ενώ διακατέχονται από ηθικά όσο και "χριστιανικά" ερείσματα, αποβλέποντας στην ένταξή του "κάθε μετανάστη" στην τοπική κοινωνία, όσο και στην εκμετάλλευσή του από την τοπική οικονομία, μακροπρόθεσμα καταδικάζουν τον τόπο μας στην φθορά και την καταστροφή.
Διότι με βαση την απλή λογική. Η Ελλάδα δεν έχει δυνατότητα να εκθρέψει και να συντηρήση ούτε και τον υφιστάμενο πληθυσμό της, πόσο μάλλον τα εκατομύρια των λαθρομεταναστών.
Η Ελλάδα δεν είναι και δεν μπορεί να είναι ο "καλός σαμαρείτης" της διεθνούς διακυβέρνησης και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Αν ο κ. Παπανδρέου και οι ΜΚΟ πιστεύουν οτι η Ελλάδα μπορεί να δώσει τροφή, νερό, σπίτια και δουλειά σε 4-5 εκατομύρια λαθραίους της παγκόσμιας οικονομίας και της πολυπολιτισμικότητας, χωρίς να καταστρέψει ταυτόχρονα τις (όποιες) υποδομές της, είναι βαθειά γελασμένοι.
Η σύγχρονη Ελλάδα δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να προσφέρει στην παγκόσμια σκηνή ( πλην του Παπανδρέου).Μην γελιέστε. Μην μας ξεγελάνε τα πρότυπα αναφοράς που βασίζονται στη σχέση του χώρου μας με τον αρχαίο κόσμο.
ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Το να επαναπροωθήσεις ( απελάσεις ακούγεται σκληρό) ανθρώπους που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ εισήλθαν στην επικράτειά σου δεν είναι μισανθρωπισμός ούτε βαρβαρότητα ούτε έγκλημα.
ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ για όσους εισέρχονται παράνομα στην επικράτεια μιάς χώρας. Να τους πούμε απλά. ΝΑΙ σας καταλαβαίνουμε, ΝΑΙ σας συμπονούμε, ΑΛΛΑ φίλοι μας πακιστανο-αφγανο-ιρακινοί κ.λ.π. δεν μπορούμε να σας ταϊσουμε, δεν μπορούμε να σας κοιμήσουμε, στην χώρα μας.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗ ΛΟΥΜΠΑ. ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ( Ε.Σ.Υ.) .

ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΕΠΙΣΚΕΨΗ , ΣΕ ΙΑΤΡΟ , ΦΑΡΜΑΚΑ ,
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ .
ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑi ΕΧΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ .
ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ .
ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΑΖΕYΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;;;;
ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚOΜΕΙΑ .
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
500 (ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ) ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ.
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ .
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΙΧΕΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ .
ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ,ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
ΝΑ ΠΗΙΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ .
ΤΕΡΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΣ .