Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ (1)


ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
ΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.
ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.

ΟΙ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ) ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΦΤΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ...ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΑ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.

ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ,ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΤΗΝ ΕΠΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ.

ΟΜΩΣ ΟΙ "ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΚΟΝΤΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΗΡΟΣ ΜΙΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ "ΠΥΓΜΗ".
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΛΕΞΗ, Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ.

ΟΜΩΣ,Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΓΝΟΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μία από τις σύγχρονες μάστιγες του ανθρώπινου είδους είναι ο υπερπληθυσμός. Η αδυναμία δηλαδή της συντήρησης και ανάπτυξης του ανθρώπου με δεδομένους τους οικονομικούς και φυσικούς πόρους μιάς χώρας ( και της γης συνολικά). Η Ελλάδα δεν διαθέτει ούτε τους φυσικούς πόρους ( έδαφος-υπέδαφος-νερό) ούτε τους οικονομικούς πόρους ( εύρωστη οικονομιά-βιομηχανία-παραγωγή) για να συντηρήσει αυτά τα κύματα των λαθρομεταναστών και των οικογενειών τους. Αν διαβάσετε το βιβλίο "αχυρένια σκυλιά" θα καταλήξετε στο συμπέρασμα οτι η διεθνοποίηση των οικονομιών και η ισοπέδωση των κοινωνιών με την παγκοσμιοποίηση και την πολυπολιτισμικότητα είναι η σύγχρονη καταστροφή του ανθρώπου επί της γης. Η κατασπατάληση των πόρων του πλανήτη οδηγεί στην υπερεκμετάλλευση, την καταστροφή και την μετανάστευση. Ο "φιλανθρωπισμός" είναι μιά σύγχρονη πληγή και ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ του ανθρώπινου νού, που θέτει το "ανθρώπινο είδος" πέρα και πάνω από κάθε δυνατότητα συνύπαρξης και ανάπτυξης του στο φυσικό ( και κοινωνικό) περιβάλλον μιάς δοσμένης χώρας. Έτσι είμαι πεπεισμένος οτι οι "διεθνιστές", οι "φιλάνθρωποι", οι "αριστεροί", βλέποντας τον "συνάνθρωπο" ενώ διακατέχονται από ηθικά όσο και "χριστιανικά" ερείσματα, αποβλέποντας στην ένταξή του "κάθε μετανάστη" στην τοπική κοινωνία, όσο και στην εκμετάλλευσή του από την τοπική οικονομία, μακροπρόθεσμα καταδικάζουν τον τόπο μας στην φθορά και την καταστροφή. Διότι με βαση την απλή λογική. Η Ελλάδα δεν έχει δυνατότητα να εκθρέψει και να συντηρήση ούτε και τον υφιστάμενο πληθυσμό της, πόσο μάλλον τα εκατομύρια των λαθρομεταναστών. Η Ελλάδα δεν είναι και δεν μπορεί να είναι ο "καλός σαμαρείτης" της διεθνούς διακυβέρνησης και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Αν ο κ. Παπανδρέου και οι ΜΚΟ πιστεύουν οτι η Ελλάδα μπορεί να δώσει τροφή, νερό, σπίτια και δουλειά σε 4-5 εκατομύρια λαθραίους της παγκόσμιας οικονομίας και της πολυπολιτισμικότητας, χωρίς να καταστρέψει ταυτόχρονα τις (όποιες) υποδομές της, είναι βαθειά γελασμένοι. Η σύγχρονη Ελλάδα δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να προσφέρει στην παγκόσμια σκηνή ( πλην του Παπανδρέου).Μην γελιέστε. Μην μας ξεγελάνε τα πρότυπα αναφοράς που βασίζονται στη σχέση του χώρου μας με τον αρχαίο κόσμο. ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Το να επαναπροωθήσεις ( απελάσεις ακούγεται σκληρό) ανθρώπους που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ εισήλθαν στην επικράτειά σου δεν είναι μισανθρωπισμός ούτε βαρβαρότητα ούτε έγκλημα. ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ για όσους εισέρχονται παράνομα στην επικράτεια μιάς χώρας. Να τους πούμε απλά. ΝΑΙ σας καταλαβαίνουμε, ΝΑΙ σας συμπονούμε, ΑΛΛΑ φίλοι μας πακιστανο-αφγανο-ιρακινοί κ.λ.π. δεν μπορούμε να σας ταϊσουμε, δεν μπορούμε να σας κοιμήσουμε, στην χώρα μας. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!