Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ" ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


Κάθε διεφθαρμένο κόμμα...που σέβεται τον εαυτό του καλλιεργεί εντός του κομματικού μαντριού την αρχή της "προβατοποίησης".
Το σίγουρο βέβαια είναι,οτι αυτό δεν υπηρετεί τους δημοκρατικούς θεσμούς,αλλά εισάγει στη δημοκρατική ομάδα των στελεχών που το απαρτίζουν την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς,για όποιο βουλευτή ή στέλεχος του δημιουργήθηκε στιγμιαία αναλαμπή και του ...περίσσεψε πολιτική συνείδηση!
Τα "προβατοποιημένα" κόμματα τα διακρίνει ο αυταρχισμός,η εσωστρέφεια και η εξουσιομανία.
Η πολιτική μετάλλαξη-διαφθορά όλων αυτών, έχει οδηγήσει σε αλλαγή του πολιτεύματος.
Τη Δημοκρατία διαδέχτηκε η Κοινοβουλευτική δικτατορία ,μ' ενα λαό αδιάφορο να παρακολουθει τις εξελίξεις απο τον καναπέ του σαλονιού του, περιμένοντας απο τα "παπαγαλάκια" των ΜΜΕ να του πούν δικαιολογίες για την εξαθλίωσή του, ελπίδες για ακόμη καλύτερες μέρες, διαδικασίες ανύπαρκτης απονομής δικαιοσύνης, ανακούφιση με μέτρα ασπιρίνες, ακόμη και με έντεχνο τρόπο "γραμμή" για να ΜΗΝ ΠΑΕΙ να ψηφίσει .
Η απουσία των αδιάφορων του καναπέ απο την εκλογική διαδικασία, θα αντικατασταθεί απο τους "προβατοποιημένους" οπαδούς που όσο λίγοι και να είναι θα δωσουν τα ποσοστά που χρειάζονται για να ξαναπάρουν πάλι την εξουσία οι κάθε λογής Μαυρογυαλούροι.
Η παρακμή μια χώρας δεν είναι τυχαία. Κάθε τι έχει την εξηγησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: