Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΕΟΣ..!


Eλληνες ιθαγενείς! διαβάστε και κρίνετε...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 1Γ/2010

Εκδόθηκε η 1Γ/2010 προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 3/22.9.2010, τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά την πλήρωση με γραπτό διαγωνισμό δεκαοκτώ (18) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) Εκπαίδευσης στη Βουλή των Ελλήνων.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μάρνη 8, Αθήνα), από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα), καθώς και από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τις Περιφέρειες της χώρας.

Τα έντυπα των αιτήσεων συμμετοχής διατίθενται από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας, καθώς και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, καθώς και στο δικτυακό τόπο της Βουλής (www.hellenicparliament.gr).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου 2010.

Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ
Αίτηση για την
Προκήρυξη: 1Γ/2010
Κατηγορία: ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ
Τ.Θ. 14308
Τ.Κ. 115 10
ΑΘΗΝΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ...ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ;

ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ.
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΑΧΡΗΣΤΗ .
ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.
ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟ ΓΚΙΟΛΙΑ.
ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ.
Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ.....