Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

TA ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΜΕ...ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.


Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν.Ο Ελληνες ψηφοφόροι είναι αγανακτισμένοι, ανημέρωτοι και θύματα μιας παραπληροφόρησης απο τα ΜΜΕ, που συνήθως παρατηρείται τον τελευταίο μήνα πριν απο μια εκλογική αναμέτρηση.
Aρχισαν τα Μαϊμού γκάλοπ στα κανάλια για δήθεν υψηλά ποσοστά στους υποψήφιους των δυο μεγάλων κομμάτων.
Με έντεχνο-τηλεοπτικό τρόπο, εμφανίζουν ομάδες "αγανακτησμένων" πολιτών που δεν θα πάνε να ψηφίσουν.Ετσι θα πάρουν το μήνυμα και οι υπόλοιποι "αγανακτησμένοι" ,καθησυχάζοντας τη συνείδησή τους για την αποχή απο τις εκλογές.
Τα κομματόσκυλα και οι ανεγκέφαλοι ομως θα πάνε.Οσο λίγοι και να είναι θα δώσουν τα ποσοστά που χρειάζεται ο υποψήφιος για να εκλεγεί.
Θα βγούν πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι και βέβαια δεν πρέπει να υπάρχει καμμία διαμαρτυρία απο τους απέχοντες.
Το μεγάλο ερώτημα:
Πάλι θα αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς;
Το ανέχεστε αυτό;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα εντός της κυβέρνησης ενισχύεται όχι μόνο επειδή στη λογική της “παροχής αλλιώς χανόμαστε” βρίσκονται και υπουργοί αλλά διότι τα μηνύματα από βουλευτές δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Στην επαρχία ή κατάσταση είναι εκρηκτική κατά της κυβέρνησης και πολλά κομματικά στελέχη δεν μπορούν ούτε στα καφενεία να βγουν.

Αλλά και το άλλο στρατόπεδο, δηλαδή της μη χορήγησης κανενός πακέτο δεν είναι και τόσο αρραγές διότι βλέπει ότι θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα και θα εισπράξει την κοινωνική οργή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει συσκέψεις σε ανώτατο κλιμάκιο με τη συμμετοχή και του Γ. Παπανδρέου με στόχο να βρεθούν πολιτικές που δεν θα κοστίζουν αλλά που θα ρίξουν νερό στο μύλο του ΠΑΣΟΚ και θα τους δώσουν παράταση ζωής. Ενίσχυση των ανέργων είναι το πρώτο μέτρο αλλά και νέο επικοινωνιακό παιχνίδι με στόχο να φανεί ότι οι υψηλόμισθοι των ΔΕΚΟ θα χάσουν τα προνόμιά τους τα οποία θα μοιραστούν ισότιμα στο λαό.

Οπως και να έχουν τα πράγματα, το καζάνι της κυβέρνησης βράζει και κινδυνεύει να εκραγεί. Κάτι τέτοιο θα γίνει, αλλά μετά τις εκλογές όταν θα έχουν επιβεβαιωθεί τα σενάρια εκλογικής κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ.