Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑ - ΞΕΙΠΑ...


Ανάμεσα στις τόσες παπαριές του κοινοβουλίου γιατί να μην ακουστεί και αυτό;

..."Με τη...σοβαρότητα,την...ειλικρίνεια αλλά και...την πυγμή που επιδεικνύουμε σε καθημερινή βάση στους προϊσταμένους μας κυβερνήτες αυτής της χώρας
κ. συνάδελφοι βουλευτές-υπάλληλοι γραφείου και διεκπεραιωτές του μνημονίου,
σ' αυτή την αίθουσα πιστεύουμε οτι το πολυνομοσχέδιο για τις ΔΕΚΟ θα τύχει της ευρύτερης αποδοχής του κοινοβουλευτικού σώματος όπως γίνεται συνήθως στο Ελλαδιστάν.
Είμαι πεπεισμένος πως και οι αντιδράσεις των εργαζομένων θα είναι ελάχιστες αφού οι περικοπές μισθών και επιδομάτων θα ψηφιστούν...στο πνεύμα των Χριστουγέννων και τα εκβιαστικά διλλήματα: Η κόβουμε μισθούς ή πτωχεύουμε.
Μην ξεχνάτε πως το 50% των ψηφοφόρων ...του καναπέ, δεν θέλει να του λείψει η τηλεόρασή του και τα πρωτότυπα θεάματα.Αρα απο αυτούς μπορούμε να είμαστε ήσυχοι.
Τα λαμπάκια στα κεφάλια μας, είναι μια ευγενική προσφορά του ΔΝΤ για ενα γιορταστικό σερβίρισμα του πολυνομοσχεδίου "στο σεβασμό και την αποστολή που μας ανέθεσε ο Ελληνικός λαός". Ας γίνουμε κι εμείς ενα τηλεοπτικό ριάλιτι με αρκετό καραγκιοζιλίκι που ευτυχώς το έχουμε αφθονο ανάμεσα στα έδρανα.Δεν θα κολλήσουμε εκεί κ. συνάδελφοι.Αφού ...στήσαμε κώλο απο την αρχή στους ξένους, δεν έχει κανένα νόημα...να κωλόσουμε τώρα!
Αλλωστε,η κυβέρνηση παρουσίασε ενα υπεύθυνο-σταθερό-ειλικρινές πρόγραμμα και το τηρεί κατά γράμμα" !!!

Ακολουθούν χειροκροτήματα (ως συνήθως )

Δεν υπάρχουν σχόλια: