Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...


Ξυλοκόπησαν τον Στέλιο Μάινα στο κέντρο της Αθήνας!
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας από αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγες μέρες. Μια ομάδα αλλοδαπών τον συνάντησε στον Άγιο Παντελεήμονα (κοντά στην πλ.Βικτωρίας) την ώρα που ο ηθοποιός περπατούσε μόνος του. Δύο άτομα από την παρέα, τον πλησίασαν και προσπάθησαν να του κλείσουν τον δρόμο.

Μόλις ο ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι κινδύνευε προσπάθησε να διαφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε. Αμέσως οι υπόλοιποι νεαροί αλλοδαποί, της παρέας έτρεξαν καταπάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν. Ο ηθοποιός προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια των βίαιων νεαρών, χωρίς επιτυχία. Οι αλλοδαποί τον χτύπησαν τόσο πολύ που τον γέμισαν μώλωπες και τον άφησαν αιμόφυρτο και ανήμπορο στο δρόμο.

Ο Στέλιος Μάινας πριν από λίγες μέρες είχε τραγουδήσει σε συναυλία για τους μετανάστες και τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας.

Ο ηθοποιός ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από τον ξυλοδαρμό του.

«Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που έζησα. Παραλίγο να με σκοτώσουν. Με χτυπούσαν αλύπητα γι αρκετή ώρα. Δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Ήταν τραγικό το συναίσθημα της απόγνωσης που ένιωθα εκείνη την ώρα. Δε θα 'θελα να συμβεί σε κανέναν αυτό που συνέβη σε μένα . Το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει τρομερά επικίνδυνο».


Από newsbomb.gr

2 σχόλια:

yannispap είπε...

Σου εύχομαι ειλικρινή περαστικά Στέλιο Μάϊνα.
Εύχομαι επείσης να καταλάβουν σύντομα ολοι οι "υποστηρικτές" των αλλοδαπών πώς το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι τεράστιο.
Επείσης,στην εποχή της οικονομικής κρίσης υπάρχουν χιλιάδες Ελληνες,εκατοντάδες οικογένειες που ζούν στην απόλυτη φτώχεια.
Αυτοί οι άνθρωποι πλήρωναν και πληρώνουν φόρους στο κράτος.
Δικαιούνται λοιπόν την προτεραιότητα σε κάθε ιδιωτική ή κρατική συμπαράσταση...

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε Στέλιο, καλά σου έκανε ο δυστυχισμένος και απελπισμένος αλλοδαπός θύμα του συστήματος του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού. Ένας πραγματικός κομμουνιστής, σύντροφε Μάϊνα, δίνει το κινητό του οικειοθελώς σε έναν δυστυχισμένο μαύρο και αγοράζει άλλο. Μπορεί ο μαυρούλης αυτός ο γλυκούλης να ήθελε να τηλεφωνίσει στην μητέρα του που αγωνιεί να μάθει νέα του από το πακισταν ή το μαρόκο, ή την αλγερία, ή το ιρακ, τι σημασία έχει; όλοι παιδια του ίδιου αλλάχ είμαστε. Εγώ στη θέση σου σύντροφε Μάϊνα δεν θα του έδινα μόνο το κινητό μου, αλλά και τον σκύλο μου και τα κλειδιά του σπιτιού μου να κάνει παρέα στην γυναίκα μου, κι' εγώ στη θέση σου , σύντροφε θα πήγαινα έγκλειστος στο κτίριο Υπατίτιδα, για ενεργή συμπαράσταση στους προλετάριους επαναστάτες που κάνουν απεργία πείνας. Θα έμενα εκεί , στο κτίριο Υπατίτιδα, μέχρι της τελικής δικαίωσης του αγώνα τους ή του θανάτου ΟΛΩΝ ΜΑΣ . Ηρωϊκώς. Εις τας επάλξεις εναντίον του συστήμστος!