Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΡΓΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ 1 ΚΑΙ 2

- Μή φοβάσαι, οι σφαίρες απο...μνημόνιο δε σκοτώνουν αμέσως.Πάλι θα ζήσεις αχάριστε..!

Αυτοί οι άνθρωποι, οι πολιτικοί, οι εκπρόσωποι (υποτίθεται) του λαού στην κυβέρνηση, δε νομίζω οτι έχουν πλέον το δικαίωμα να λέγονται άνθρωποι.
Μόνο η όψη τους, οι κινήσεις τους και η εκφορά του ψεύτικου λόγου τους θα θυμίζει πλέον οτι ανήκουν στο ανθρώπινο είδος.
Αυτοί ξεπέρασαν ακόμη και τον τελευταίο αντικαπνιστικό νόμο.Το τσιγάρο που καταδίκασαν ως αιτία ασθενειών και θανάτων,αποδείχτηκε ενα τίποτα μπροστά στα εγκληματικά μέτρα που αποφάσισαν σε βάρος ενος ολόκληρου λαού.
Οι καταδικασθέντες για κακουργήματα φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό ωχρειούν μπροστά στους "συνάδελφούς" τους (νόμιμους) εγκληματίες, που σχεδίασαν και θέλουν να ψηφίσουν πισω απο ανύπαρκτες συνειδήσεις και εκβιασμούς, νόμους μαζικής εξόντωσης Ελλήνων.
Η ανικανότητά τους δεν τους επέτρεψε για μια ακόμη φορά, να υλοποιήσουν την πολιτική ατζέντα με έμφαση στην ανάπτυξη, μείωση των δαπανών απο το τερατούργημα του δημόσιου τομέα,αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας,φοροδιαφυγή και αντιμετώπιση της ανεργίας.
Αντί να δώσουν την ευκαιρία στον Ελληνικό λαό να βγεί απο το αδιέξοδο,τον έσπρωξαν ακόμη πιο βαθιά στο λάκκο που του έσκαψαν οι ίδιοι μαζί με τους προηγούμενους.
Δεν τους ενδιαφέρει λοιπόν ούτε η χώρα ούτε κι οι πολίτες που μένουν σ' αυτή.
Είναι τα εκτελεστικά ανθρωπάκια μια πολυεθνικής συμμορίας που το μόνο που ξέρουν είναι να παίρνουν εντολές απο τα αφεντικά τους και να υπογράφουν συμβόλαια θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: