Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Που πας βρε Γιώργο ανεύθυνε?
Γιατί δεν παραιτείσαι τελικά να ησυχάσουμε? Αφού δεν έχεις την διανοητική ικανότητα να λύσεις το οιοδήποτε πρόβλημα και χρειάζεσαι συμβούλους ακόμα και για να δέσεις τα κορδόνια σου.
Δεν είναι δυνατόν σε ολόκληρο ΠΑΣΟΚ 156 βουλευτών να μην υπάρχει κάποιος με τη διανοητική ικανότητα του μέσου Έλληνα να σε αντικαταστήσει.
Αϊνστάιν δεν χρειάζεται να είσαι για να καταλάβεις ότι χωρίς κάθαρση του βόθρου της πολιτικής δεν πρόκειται ο πολύς ο κόσμος να αποδεχθεί να βάλει το χέρι στην τσέπη για να ξελασπώσει τους κλέφτες και τους αμαρτωλούς.
Αυτό που πρόκειται να γίνει είναι πως όλοι θα γίνουνε σταδιακά φοροφυγάδες όταν οι μισθοί και τα επιδόματα ανεργίας τους δεν θα μπορούν να καλύπτουν τις δαπάνες τους. Και αν συνεχισθεί έστω και για λίγο ακόμα η προοπτική χρεωκοπίας τα ταμεία των τραπεζών θα αδειάσουν.
Το να προσπαθείς να μείνεις στον θρόνο με το ζόρι δεν έχει νόημα για να ικανοποιηθεί η μαμά σου. Έχεις ήδη καθιερωθεί ιστορικά ως ο μωρός που προεκλογικά έβλεπε λεφτά και μετά όταν έγινε πρωθυπουργός έχασε και τα αυγά και τα πασχάλια.

Σχόλιο απο τον Garbol

Δεν υπάρχουν σχόλια: