Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ KOINOBΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Το μόνο σίγουρο είναι οτι αυτό το φωτομοντάζ μπορεί να αδικεί τον δικτάτορα Παπαδόπουλο.
Το 1967 πήρε την εξουσία με το έτσι θέλω και κυβέρνησε αυταρχικά για 7 ολόκληρα χρόνια, στέλνοντας παράλληλα τους αντιφρονούντες στην φυλακή,τα βασανιστήρια και την εξορία.
Η χούντα αποφάσιζε και διέτασσε.Η έλλειψη δημοκρατίας δεν άφηνε τα περιθώρια για ελεύθερη έκφραση και απόψεις.Η δικτατορία είχε να επιδείξει και το θετικό της πρόσωπο.
Δεν υπήρχε εγκληματικότητα, δεν υπήρχαν λαθρομετανάστες, δεν υπήρχε ανεργία, τα εργοστάσια και οι βιοτεχνίες δούλευαν στο φουλ και τα τρωκτικά του δημόσιου χρήματος ήταν ελάχιστα γιατί τότε δεν υπήρχαν κομματόσκυλα και εκτεταμένη διαφθορά.Το "φαγοπότι" περιοριζόταν τότε σε μικρή κλίμακα.

Το 2009 ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου αναλαμβάνει την εξουσία με ψέμματα και αρκετή υποκρισία ύστερα απο πεντέμιση χρόνια ανίκανης διακυβέρνησης του κομματος της Ν.Δ.
Το "λεφτά υπάρχουν" παρέσυρε μια μεγάλη μερίδα του εκλογικού σώματος που πίστεψε οτι θα έρθουν καλύτερες μέρες.
Υποκρίθηκε οτι δεν ήξερε τίποτα για το τεράστιο έλλειμα της χώρας που άρχισε απο τις ημέρες διακυβέρνησης του πατέρα του.Υποκρίθηκε για να πάρει την εξουσία και τα κατάφερε.
Το 2010,χωρίς τη συγκατάθεση της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού ή των αντιπροσώπων του,υπόγραψε την καταδίκη της χώρας σε διεθνή εξάρτηση μειώνοντας δραματικά το εισόδημα των εργαζομένων σε δημόσιο και κατόπιν στον ιδιωτικό τομέα.
Το 2011 συνέχισε με εκβιασμούς,κινδυνολογία και υποδείξεις "άνωθεν", αυτό που ξεκίνησε το 2010 με την υπογραφή του κατάπτυστου μνημονίου.Ο μήνας Ιούνιος θα γίνει σημείο αναφοράς της πιο μαύρης σελίδας στην Ελληνική ιστορία.Οι 155 προδότες βουλευτές θα ψηφίσουν υπέρ του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής ή με άλλα λόγια,υπέρ του προγράμματος καταδίκης και ξεπουλήματος της Ελλάδας.
Δόθηκε πλέον η χαριστική βολή για εργαζόμενους και συνταξιούχους.Κλείνουν πλέον και οι τελευταίες επιχειρήσεις που απέμειναν, η ανεργία βρίσκεται το μεγαλύτερο ποσοστό,όπως και η εγκληματικότητα που καλπάζει ανεξέλεγκτα.Οι πολίτες που διαμαρτύρονται δεν πανε στη φυλακή ή τα ξερονήσια αλλά δέρνονται ανηλεώς απο τους αστυνομικούς με την βοήθεια του παρακράτους (κουκουλοφόροι).
Πωλείται η κρατική περιουσία και κάθετι Ελληνικό αντί πινακίου φακής με το πρόσχημα του δημόσιου χρέους.
Δεν υποστηρίζω καμμία μορφή χούντας, αλλά υπάρχει κάτι που το συχαίνομαι περισσότερο.Την υποκρισία της δήθεν ύπαρξης ελεύθερης εκφρασης των βουλευτών και των πολιτών αυτης της της χώρας, όταν το παρασκήνιο βρωμάει εδώ και πολύ καιρό κοινοβουλευτική δικτατορία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kalitera xouda!ekei proodeye i ellada!tr skata pisw pame!o papadopoulos itn ellinas kai ekane t kalitero gia tin ellada aytoi tin poulane!skata dimokratia exoume fainomeniki eine!mono enas tetoios 8a mas swsei pleon!