Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2011

ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ;


Κάθε φορά που θα μας επισκέπτονται οι τοκογλύφοι της τρόϊκας, όλο και κάποια φορομπιχτηκά μέτρα θα ετοιμάζονται μια δεν βλέπω να εκπληρώνονται ως συνήθως οι στόχοι.Για να φαίνεται λοιπόν πως τα νέα μέτρα διαφέρουν απο τα προηγούμενα ,οι καλοπληρωμένες επιτροπές του υπουργείου οικονομίας,ανάλωσαν για ακόμη μια φορά...φαιά ουσία ολοκληρώνοντας τη μελέτη.

Οι άνθρωποι έστυψαν το μυαλό τους,πείνασαν,δίψασαν,ξενύχτησαν γύρω απο το τραπέζι των συνεδριάσεων,αλλά σκέφτηκαν απλά.Μόνο που στο τέλος, απόρησαν και οι ίδιοι με τους εαυτούς τους γιατί δεν το είχαν σκεφτεί τόσο καιρό.

" Μέσα σε ένα λεπτό της ώρας, ο άνθρωπος κάνει περίπου είκοσι εισπνοές. Σε κάθε εισπνοή εισάγεται μια κυβική παλάμη αέρα. Όλοι οι άνθρωποι δεν εισπνέουν την ίδια ποσότητα αέρα ούτε κάνουν τις ίδιες ακριβώς αναπνοές ανά λεπτό. Ο νέος κάνει περίπου 30 αναπνοές κάθε λεπτό, ενώ ο ηλικιωμένος περίπου 10. Επίσης η αναπνοή επιταχύνεται, όταν ο άνθρωπος τρέχει ή κινείται πολύ ή έχει πυρετό.

Η χωρητικότητα των πνευμόνων είναι 4 κυβικές παλάμες κατά μέσο όρο. Οι γυναίκες έχουν μικρότερο θώρακα από τους άνδρες.

Όταν ο άνθρωπος κοιμάται ή βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας, τότε οι αναπνοές γίνονται κανονικές και σε κάθε εισπνοή παίρνει μισή κυβική παλάμη αέρα ".

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ;

Με ειδικό τσιπάκι που θα εμφυτεύεται σε κάθε φορολογούμενο θα μπορεί η εφορία να μετράει on line τον εισπνεόμενο αέρα.Επείσης και τον εκπνεόμενο καθώς η επιβάρυνση θα αυξάνεται αν ο πολίτης έχει φάει σκορδαλιά,κρεμμύδι ή μπαχαρικά που επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Να εξαιρούνται απο τη φορολόγηση όσοι έχουν λόξυγκα,φτάρνησμα ή χασμουριτό.

Η τιμή ανά ειπνοή-εκπνοή, θα καθοριστεί απο την επιτροπή οικονομικών υποθέσεων και σύντομα το σχέδιο νόμου θα κατατεθεί στη βουλή των Ελλήνων προς ψήφιση.

Μετά και απ' αυτό το φορολογικό μέτρο,οι Ελληνες θα σηκωθούν επιτέλους απο τον καναπέ του σαλονιού τους...Δεν υπάρχουν σχόλια: