Σάββατο, 6 Αυγούστου 2011

ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ - UNBUTTONED ROBES


Οταν δεν επεμβαίνουν οι "κουκουλοφόροι" του παρακράτους για να διαλύσουν μια ειρηνική διαδήλωση, παίρνουν τη σκυτάλη οι "δημοκρατικοί νόμοι" του "σοσια-ληστικού ΠΑΣΟΚ.
Οι αλήθειες που αναρτώνται μέσα απο την ελεύθερη φωνή των μπλόκερς έχουν ενοχλήσει τους κυβερνώντες. Σε αντίθεση με τα "δικά τους" ΜΜΕ που προπαγανδίζουν σε βάρος των τηλεθεατών, το διαδίκτυο λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους και αυτό ενοχλεί.
Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, ο υπουργός δικαιοσύνης δήλωσε μιλώντας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ότι "το Διαδίκτυο πρέπει να πάψει να φιλοξενεί κουκουλοφόρους", χωρίς όμως να αμφισβητείται η ελευθερία του λόγου και της γνώμης.
Για άλλη μια φορά επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια.Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, οτι για τα αδικήματα της ύβρεως και της συκοφάντησης,υπάρχει το IP του χρήστη.
Υπάρχει επείσης και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος της αστυνομίας για τη σύλληψη όσων παραβαίνουν τους νόμους.Ο προϊστάμενος της συγκεκριμένης υπηρεσίας κ. Μανόλης Σφακιανάκης έχει καταγράψει στο ενεργητικό του μέχρι σήμερα αρκετές επιτυχίες.
Γιατί λοιπόν τέτοια πρεμούρα για ενα νέο νομοθετικό πλαίσιο αντιμετώπισης των εγκλημάτων μέσω του διαδικτύου;
Πρός τι η ταυτοποίηση των στοιχείων των δημιουργών διαχειριστών των μπλογκ και η άρση του απορρήτου;
Πόσο βαθιά χούντα θέλουν να μας επιβάλλουν;
Μια και η πλειοψηφία των κυβερνητικών βουλευτών αποτελείται απο άνδρες που μόνο συνειδητά και αυθόρμητα δεν ψηφίζουν, μπορούμε να επανορθώσουμε ώστε στην είσοδο του κοινοβουλίου να υπάρχει η ταμπέλα: "Ρόμπες για βουλευτές ανεξαρτήτως φύλου"..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: