Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ...


Θέλω να σας πω οτι κατά βάση είμαι εμπαθής άνθρωπος!
Ενίοτε και "ρατσιστής" γιατί αγαπάω τη χώρα μου.
Κάπως έτσι μπορεί μπορεί να με χαρακτηρίσει ενα ημιμαθές κομματόσκυλο.
Τέλος πάντων,είμαι απο εκείνους τους αχάριστους Ελληνες που δεν αναγνωρίζουν την υπερπροσπαθεια του εξυπνότερου πρωθυπουργού που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα.
Το IQ ραδικιού, τον αδικεί βεβαίως καθόσον το φουντούκι υπερτερεί σε εξυπνάδα και μπορούμε να τον συγκρίνουμε κάπως μ' αυτό.Το βλακο-Γιώργος δεν είναι σωστή έκφραση για να τον προσφωνούν οι πολίτες.Ούτε και το προδότης-αχυράνθρωπος-ανθέλληνας-χέστης-γελοίος κ.α. πολλά.Εγώ τον αγαπάω και δείχνω κατανόηση σε κάθε αδυναμία του όπως δείχνω σε κάθε συνάνθρωπό μου, κυρίως στο γείτονά μου το Βασιλάκη που είναι άτομο ΑΜΕΑ.
Ομως ξέχασα να σας πω πως ο Βασιλάκης είναι πονηρός ΑΜΕΑ.Οι φίλοι του που είναι όλοι λαμόγια μέχρι ανίκανοι, βάζουν αυτόν μπροστά που οι άλλοι τον λυπούνται και εκείνοι κάνουν όλες τις μαλακίες.Εξυπνο έως σατανικό!
Αυτός τα γνωρίζει αυτά και δεν κάνει τίποτα για να τους αποτρέψει.
Ο άλλος συνάδελφος του Βασιλάκη, ο Γιωργάκης, έχει κι αυτός την παρέα του.
Οπως λέει και ο άσημος μπλόγκερ "παραμάγαζο",οτι ζεί σε λάθος χώρα και τι χώρα!Παραχώρα,όπως προκύπτει αναγραφόμενο και στην εισαγωγή του μπλογκ,ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ,ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ,ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ,ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΗ."Μένω και ανέχομαι την κάθε είδους ΠΑΡΑΛΟΓΙΑ στην ΠΑΡΑΧΩΡΑ που τυπικά λέγεται και ΕΛΛΑΔΑ..!
Χαίρομαι που δεν είμαι μακαρίτης Ελληνας φιλόσοφος, αποθανών πρίν 2500 χιλιάδες χρόνια!
Τους λυπάμαι τους προγόνους μου,αλλά τι μπορώ να κάνω;
Δε λέει να ησυχάσει η ψυχή τους.Μετά απο τόσα χρόνια στριφογυρνάνε οργισμένοι,ακόμα και μέσα στο μέγαρο Μαξίμου.Εκπέμπουν μια ενέργεια αγανάκτησης που μοιάζει με τη μέγιστη ισχύ κεραίας κινητής τηλεφωνίας.Ο συμπαθέστατος Γιωργάκης καλεί συνέχεια τους τεχνικούς για να κάνουν μετρήσεις μέσα στο κτήριο.
Του το είπαν ξεκάθαρα.Η μόνη λύση είναι να ταξιδεύει.Η αόρατη ενέργεια που τον ενοχλεί δεν θα τον βρίσκει στις άλλες χώρες και θα μπορεί να χαμογελά κάτω απο το μουστάκι του όπως κάνουν όλα τα προβληματικά παιδιά στους φίλους τους.
Η έλλειψή του απο τους ευτυχισμένους φορολογούμενους γίνεται έντονα αισθητή σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Μόλις το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προσγειωθεί πάλι στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος",εκατομμύρια πολίτες θα αρχίσουν να ζητωκραυγάζουν συνθήματα αγάπης,λατρείας και αφοσίωσης για την επιστροφή, έστω και πρόσκαιρη,του αγαπημένου ηγέτη μιας συκοφαντημένης χώρας απο τους κακούς Γερμανούς .
Επιτέλους, σηκώθηκαν όλοι απο τον καναπέ του σαλονιού τους. Αργησαν αλλά τα κατάφεραν.
Δεν έδωσαν καν σημασία στα ειρωνικά σχόλια των Ισπανών αγανακτισμένων πως οι Ελληνες ακόμη κοιμούνται.
Σε λίγο θα δώσουν πάλι το ραντεβού τους στις πλατείες. Οχι σαν αγανακτισμένοι αλλά σαν πιστοί οπαδοί που κάτι τους έταξαν την τελευταία στιγμή.
Ακόμη κι αυτή την δυνατότητα (δεν ορκίζομαι βέβαια), να μπορούν ν' αγοράζουν τα βασικά αγαθά απο το σουπερμάρκετ..!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τί πίνει ρε παιδιά ο άνθρωπος;
Βγήκε και δήλωσε ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός ότι στόχος της κυβέρνησης είναι σε κάθε οικογένεια να υπάρχει ένας εργαζόμενος ώστε κάθε νοικοκυριό να έχει εισόδημα!

Ρε τί τον ποτίζετε εκεί στο Μαξίμου;
Ο άνθρωπος δεν είναι ικανός να κατανοήσει την πραγματικότητα.
Είναι επικίνδυνα ηλίθιος!