Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ...


Κεφαλικός φόρος , φόρος ακίνητης περιουσίας , φόρος κινητής περιουσίας , φόρος αναπνοής , φόρος φόρος,φόρος...
Έχω πολλούς φόρους να σας προτείνω για να μας εξοντώσετε!!
Ξέρω κι εγώ να κάνω τον υπουργό οικονομικών.Εύκολο είναι βρε παιδιά.
Ότι μου κατεβαίνει στο κεφάλι θα κάνω ,ότι θέλω θα λέω και μετά θα ξελέω.
Θα έχω προστασία από τους αστυνομικούς αφού θα δέρνουν κάθε διαμαρτυρόμενο και θα έχω και το βουλευτικό άσυλο.
Κύριοι για να σοβαρευτούμε δεν πληρώνω τίποτα άλλο.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΆΛΛΑ € ΝΑ Σας ΔΏΣΩ!!
Αλλά και να είχα τώρα πια με αυτά που έπαθα (γιατί τα δήλωνα όλα ο μισθωτός των 800€ , τώρα άνεργος , με ένα σπίτι με δάνειο) δεν υπήρχε περίπτωση να σας δώσω τίποτα!!
Μολών Λαβέ κύριοι!!

Αναγνώστης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω σε όλους τους Ελληνες και τις Ελληνίδες που είτε δεν έχουν , είτε δεν θέλουν να πληρώσουν τους καινούριους αντισυνταγματικούς...
φασιστικούς φόρους του οργάνου ξένων συμφερόντων-κράτους, να συσπειρωθούνε αν τις πόλεις των, και να δηλώσουν με δυνατή φωνή: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΟ. ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!! Εργατικά κέντρα, εφημερίδες, Λέσχες Μοτοσυκλετιστών/Αυτοκινητιστών, οποιοσδήποτε οργανισμός και λέσχη μπορέι να κινητοποιηθεί και να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες μας , να το κάνει μέσω των μελών του. Πάντα ακομμάτιστα. Το θέμα αυτό , της αποτρόπαιας και αναίσχυντης δήμευσης, της -με κόπο και δουλειά δεκαετειών- περιουσίας μας, μας αφορά και μας ενώνει όλους!! Αφορά κάτι πολύ περισσότερο από απλά χρήματα. Αφορά το μέλλον, το χαμόγελο, την ευτυχία και το δικαίωμα για αξιοπρεπή ζωή, των παιδιών μας των ίδιων!!! Είναι υποχρέωσή μας, να μην το αφήσουμε να περάσει!!
Η αγανάκτηση πια ως λέξη, αποτελεί ευφημισμό....