Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

ΕΙΠΕ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ


Κορόιδο Eλληνα! Θύμα και κουτοπόνηρε, δαρμένε και ψευτόμαγκα, κατάφερες το αδιανόητο !

5 φορές έχεις χρεωκοπήσει, από το 2009 ως σήμερα, ισάριθμες φορές έχεις βρει ευφάνταστα, επικοινωνιακά, παραπλανητικά με μια λέξη: ΠΑΣΟΚΙΚΑ ονόματα για να μεταμφιέζεις ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ σε ..νίκη.

Παγκόσμια πρωτοτυπία, από αυτές στις οποίες ο Ελληνάρας διαπρέπει. Μνημόνιο, αναθεωρημένο μνημόνιο, επιμήκυνση, αναδιάταξη, επαναδιαπραγμάτευση, αναδιάρθρωση, μεσοπρόθεσμο,συμφωνία Ιουλίου, κούρεμα, «απομείωση» (το τελευταίο λεκτικό εύρημα !) και δεκάδες άλλες - εύηχες - λεξούλες, που σε ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ, ΥΓΙΕΙΣ ΛΑΟΥΣ θα προκαλούσαν φρίκη, σχεδιασμένες όμως για ένα κοινό-ΚΟΡΟΪΔΟ ώστε να υπηρετήσουν δύο μεγάλους «στρατηγικούς» στόχους του Ελλάντα, εν ετει 2011:


Στοχος 1: Ο μέγας ευεργέτης - πρωθυπουργός - εθνοσωτήρας Γ.Α.Π. , ο συν-αυτώ χονδροΖέλος και το συνάφι τους ,γωνιακό μαγαζί «εδώ το καλό ΠΑΣΟΚ», έσωσαν τον τόπο για άλλη μία ,έχουμε χάσει το λογαριασμό φορά. Χωνεύτε-το ελληνάρες, κομματική-μας πελατεία δεκαετιών, ώστε να πράξετε τα δέοντα όταν πρέπει !

(ίδιον άλλωστε του ραγιά, το να λατρεύει τους καταπατητές της ιστορίας και της ζωής του, από τον Οθωμανό εφέντη μισής χιλιετηρίδας, μέχρι τους σύγχρονους «ηγέτες»-ολετήρες-του, ονόματα δεν λέμε).Στόχος 2: Ο «περιούσιος λαός», ο τιμημένος έλληνας του φραπε, της μαγκιάς, της κουτοπονηριάς, της λαμογιας, του «ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ», ούτε στο δρόμο, ούτε στην ουρά, ούτε στην δημόσια υπηρεσία, ουτε στην τράπεζα, ούτε στο σχολειο, ούτε στο πανεπιστήμιο, ούτε στην οδήγηση, ούτε στους θεσμους, ούτε στη φορολογία, ούτε ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ, να συνεχισει να ζει με τον μακάριο, καναπεδάτο , θρασύ, νεοπλουτίστικο τρόπο του (ε, καλά, έστω λιγο «κουτσουρεμένο» , τι να γίνει; άλλωστε λαός με «φροντιστήριο» για «τα παιδιά», με «φιλιπινέζα», με τουαρέγκ, με πράντα, και με καφεδάκι κόστους... 10 ευρώ
, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..!


Ίσως, την επόμενη φορά, το «κούρεμα» θα πρέπει να είναι στο ..150% .Ναι,να υπερβαίνει το 100% - δεν έχω κάνει λάθος.

Με άλλα λογια, να υπολογίζει και «μελλοντικές απώλειες». Ελληνες είναι αυτοί, πού ξέρεις; Κάποιος θα χρειαστεί να τους «ζει» for ever, ώστε να «περνάνε» οι ίδιοι με τα 7 ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ (ετ1, νετ, ερτ3, πρισμα, σινε , σπορ , βουλή, ...ήταν που θα τα «εκλεινε» η Πασοκάρα), με τα 100 λάιφ-στάιλ περιοδικά τους, με τις... 25 «αθλητικές» εφημερίδες-τους, με τους 2,000 υπαλλήλους της βουλής, με τους ΜΗ-Απολυμένους (α πα πα πα πα, never !!!) του ΟΣΕ, με τους συνδικάλες τους, με τα 10 «αριστερά» (αριστερίζοντα, ή και επαμφοτερίζοντα) κόμματά τους, με τις Μυκόνους τους, με τη φοροκλεψιά τους, με τα σκυλάδικά τους, τον παρταολισμό τους, την κοινωνική ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ τους, με τη θεοποίηση του «δε βαριέσαι, ασε γι’αύριο ναουμ»!Αλλά αυτά , ας τα αφήσουμε για την επόμενη φορά που θα ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ το Πασοκ !

Τι ? Θα το «τιμωρήσει ο λαός» στις εκλογές ;

Χαχαχαχα,πολύ αστείο !

Ε, και να το τιμωρήσει στις επόμενες, θα το ΞΕ-ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ στις μεθεπόμενες

Dubai Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: