Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ)


Μέσα στα μηνύματα που παίρνω βλέπω το περιεχόμενο να είναι σχεδόν πάντα το ίδιο, γεμάτα οργή και απογοήτευση και δικαιολογημένα, αντί να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε, δημιουργούμε συνεχώς νέα κόμματα και νέες οργανώσεις σωτηρίας της πατρίδας και δέχονται όπως είναι φυσικό θετικά και αρνητικά σχόλια.

Ας σκεφτούμε ότι δεν μας φταίει ο ένας ή ο άλλος κομματικός οπαδός γιατί οι οπαδοί όλων των κομμάτων υποφέρουν εκτός από τα κομματόσκυλα, υπεύθυνοι για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει είναι ΜΟΝΟ, οι πανάθλιοι πολιτικοί, οι κλέφτες και τα λαμόγια της Ελλάδας, μαζί με το κράτος λήσταρχο όπως το έχουν διαμορφώσει έτσι ώστε να εξυπηρετούν τα ξένα συμφέροντά για δική τους ανάδειξη.

Αυτό το ανάλγητο κράτος βάλθηκε να εξοντώσει τους Έλληνες κι εμείς δεν κάνουμε τίποτε να το σταματήσουμε, προσθέτει συνεχώς χαράτσια για να εξανεμίσει και τις λίγες οικονομίες μια ζωής, ώστε οι Έλληνες να μην βλέπουν το ξεπούλημα της Ελλάδας αλλά να αγωνιούν να επιβιώσουν.

-Κόπηκαν τα δώρα των υπαλλήλων και των εργαζομένων.

-Μειώθηκαν δραματικά οι μισθοί και οι συντάξεις.

-Πετσόκοψαν κυριολεκτικά τα επικουρικά βοηθήματα.

-Καταργήθηκαν οι φοροαπαλλαγές.

-Η ανεργία καλπάζει και το μέλλον διαγράφεται ζοφερό και αβέβαιο.

Κανένας Έλληνας δεν είναι σίγουρος και για τίποτε, δεν μπορεί να προγραμματίσει το μέλλον του και οι νέοι μας έχασαν κάθε ελπίδα. Οι μόνοι που δεν έχουν υποστεί περικοπές μισθών και συντάξεων είναι οι βουλευτές και τα τσιράκια τους.

Στον κατάλογο των Ελλήνων μεγαλοκαταθετών της Ελβετίας υπάρχουν και Έλληνες βουλευτές!!! ακούσαμε στα ΜΜΕ. Και γι αυτό δεν δίνουν τα ονόματα στην δημοσιότητα. Μόνο από την φορολογία των καταθέσεων αυτού του μαύρου χρήματος της Ελβετίας μπορούσαν να εισπραχτούν πάνω από 80 δισεκατομμύρια Ευρώ χωρίς να ζητιανεύουμε και να διασυρόμαστε διεθνώς. Πρέπει οι καταθέσεις των πολιτικών να δημευτούν και να περιέλθουν στο κράτος σαν προϊόντα κλοπής.

Η κατάσταση όσο προχωράει θα χειροτερεύει, τα μνημόνια θα διαδέχονται το ένα το άλλο και στο τέλος η Ελλάδα μας θα εκποιηθεί από τους τοκογλύφους και τους τραπεζίτες. Η Ελλάδα ΧΑΝΕΤΑΙ.

Στους κινδύνους οι Έλληνες ενωνόταν σήμερα απλά κλαίμε την μοίρα μας και περιμένουμε σωτηρία από τους ανάλγητους κλέφτες τους πολιτικούς. Αντισταθείτε, το σύνταγμα της χώρας έχει καταλυθεί και δική μας υποχρέωση είναι να το υπερασπιστούμε, όπως ορίζει το Άρθρο 120. Πρέπει να αναγκάσουμε τους πολιτικούς να φύγουν μαζί με την μαϊμού που μας επέβαλαν οι Ευρωπαίοι για να παριστάνει τον πρωθυπουργό.

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»


Δεν υπάρχουν σχόλια: