Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

AMETANOHTA ΓΟΜΑΡΙΑ

Το γεγονός και μόνο που τολμούν να επιδιώκουν την παραμονή τους στην Εξουσία, αποκαλύπτει πόσο επικίνδυνα γομάρια είναι!


Οποιοσδήποτε φυσιολογικός Άνθρωπος είχε δημιουργήσει παρόμοια καταστροφή σε εκατομμύρια συνανθρώπους του, θα είχε τουλάχιστον.εξαφανιστεί από το προσκήνιο.Ορισμένοι ευαίσθητοι θα είχαν σίγουρα αυτοκτονήσει! Αυτοί, όλοι τους, λες και δεν έκαναν απολύτως τίποτα που να συνέβαλε στην ολοκληρωτική εξαθλίωση των Ελλήνων Πολιτών.  Μας εμφανίζονται στα φερέφωνά τους, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα και μας ανακατεύουν τα σωθικά..Κάθε φορά που ακούμε έναν από αυτούς να μιλάει.με τη γνωστή αηδιαστική, και ψεύτικη ηρεμία που τους διακρίνει.για το τι φταίει και για το.γιατί αυτοί δεν φταίνε, ή μας πετάνε ένα: «Κάναμε και εμείς τα Λάθη μας»,  μας πιάνει μια έντονη ορμή εμετού.Μας κυριεύει ένας έξαλλος  θυμός και μας ξυπνάει βίαιες εγκληματικές τάσεις.
Είναι επιβεβαιωμένο γεγονός ότι αυτή η κάστα των Ανθρώπων ανήκει στα Απάνθρωπα Γομάρια της Ιστορίας που κατέστρεψαν ολόκληρους Λαούς χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους.αποκλείεται, εμείς και εσείς αγαπητοί αναγνώστες να τολμούσαμε να κάνουμε αυτού του είδους τα ομαδικά εγκλήματα κατά των συνανθρώπων μας και να σφυρίζαμε αδιάφορα ή να βγαίναμε στις τηλεοράσεις και να κοιτάζαμε το φακό σαν να μη τρέχει το παραμικρό!  Αναγκαζόμαστε και κλείνουμε αμέσως τη τηλεόραση ή το ραδιόφωνο για να μη τα σπάσουμε άλλη μία φορά.
Δεν αρκέστηκαν μόνον στην Καταλήστευση των Αποθεμάτων των Ασφαλίστρων των Ασφαλισμένων Ελλήνων, αλλά κάθε χρόνο Καταλήστευαν όλες τις Προμήθειες του κράτους αυξάνοντας τα Έξοδα που πλήρωναν οι φορολογούμενοι Πολίτες δέκα φορές επάνω.Είναι ποτέ δυνατόν να εμπιστευτούμε αυτού του είδους των Ανθρώπων; Αυτοί δεν μπορούν να περιγραφούν ως Άνθρωποι.οι μόνες λέξεις που τους περιγράφουν είναι.Ανθρωπόμορφα Τέρατα! Τι να πρωτοθυμηθούμε από τις πράξεις τους και να μην φρίξουμε από οργή και αγανάκτηση:
1.   Τον τελείως ανεξέλεγκτο και ανεύθυνο Δανεισμό τους,
2. τις Αμέτρητες Απάτες τους, την Προδοσία τους που
3. για 30 χρόνια κωλυσιεργούσαν χρηματιζόμενοι από τις εταιρείες πετρελαίων να μην αξιοποιήσουν τον ορυκτό πλούτο της χώρας,
4. την πώληση κοψοχρονιάς και τελείως ύπουλα των αποθεμάτων χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδα επί ημερών Γκαργκάνα,
5.  την τεκμηριωμένη απόδειξη ότι ο αδελφός του Πρωθυπουργού στοιχημάτιζε την Πτώχευση της Ελλάδας και
6. την επίσης τεκμηριωμένη απόδειξη ότι παραποίησαν τα στατιστικά στοιχεία της χώρας για να φανούν χειρότερα και να προκαλέσουν την παρεμβολή του ΔΝΤ στην Ελλάδα.
7.  Τόσο ο Στρος Καν όσο και ο Βουλευτής Πάνος Καμμένος απόδειξαν ότι ισχύουν αυτές οι απίστευτες μεθοδεύσεις.Αντί λοιπόν να λουφάξουν και να εξαφανιστούν από τη Ζωή μας, βρίζουν χυδαιότατα όλους όσους τους αποκαλύπτουν τις βρωμιές τους και τις προδοσίες τους.Βάλθηκαν να διώξουν τους δύο Οικονομικούς Εισαγγελείς που τόλμησαν και τους απήγγειλαν κατηγορίες.Τώρα προσπαθούν να βρουν τρόπους να φιμώσουν και το διαδίκτυο.Αδίστακτη χούντα.
Κάθε μέρα, τα γεγονότα επιβεβαιώνουν πόσο Εύστοχες είναι όλες οι Προτάσεις που περιλαμβάνονται στη Διακήρυξη της «ΣΠ», ιδίως αυτές που αφορούν τον Απόλυτο Διαχωρισμό των Εξουσιών! Αν η Δικαστική όπως και η Νομοθετική Εξουσία ήταν τελείως Ανεξάρτητες και Αυτόνομες από την Κυβερνητική και μπορούσαν να Ελέγχουν οι δύο τη μία, δεν θα αντιμετωπίζαμε πιθανόν κανένα από τα σκάνδαλα που μας Πτώχευσαν και μας έστειλαν 50 χρόνια πίσω.Οποιοδήποτε σκάνδαλο και αν γλιστρούσε κάπου στην πορεία θα σκάλωνε από τις  Μεθόδους Ελέγχου που περιλαμβάνονται στον Απόλυτο Διαχωρισμό των Εξουσιών, και οι υπεύθυνοι θα κατέληγαν στη φυλακή και θα έσβηναν από τον Πολιτικό χάρτη της ιστορίας. Πηγή: http://siopilipliopsifia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: