Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ;


Πλησιάζει η μέρα που θα ξεκινήσει να οργανώνεται η μαζική μετανάστευση στο εξωτερικό. Κάποιοι θα χαρούν, γιατί θα νομίσουν πως επιτέλους θα μπει τάξη και πως οι λαθρομετανάστες που μας φόρτωσαν τα τελευταία χρόνια, θα φύγουν επιτέλους από την πατρίδα μας. Κακά μαντάντα συνέλληνες.

Δεν θα φύγουν ούτε οι Αλβανοί, ούτε οι Πακιστανοί, ούτε οι Αφγανοί ούτε κανείς άλλος ξένος. Οι Έλληνες θα φύγουν. Εμείς φεύγουμε, αν το πήρατε χαμπάρι.

Η κρατική τηλεόραση, φροντίζει να μας ενημερώνει πλήρως για την ζωή στο εξωτερικό και κυρίως για την ζωή των Ελλήνων του εξωτερικού. Έτσι λειτουργεί η προπαγάνδα. Πες πες, όλο και κάτι θα μείνει και επειδή μόνο αυτά θα ακούμε από δω και πέρα, σίγουρα θα μείνει. Νέοι και νέες
Ετοιμαστείτε για νέα μαζική μετανάστευση Ελλήνων στο εξωτερικό.

Ο Παπαδήμος παρέα με τους τοκογλύφους, θα βρουν τη λύση. Θα μας προσφέρουν εργασία στο εξωτερικό. Θα μας σκορπίσουν σε όλο τον πλανήτη, θα μας ξεφορτωθούν και θα αφήσουν πίσω Ασιάτες, Αφρικανούς και Βαλκάνιους. Το Ελλαδιστάν, θα είναι η παλιά μας πατρίδα και νέοι ορίζοντες θα ανοίξουν για εμάς σε δεκάδες νέες πολυπολιτισμικές χώρες, για να ζήσουμε ως Γ' κατηγορίας (στην καλύτερη περίπτωση) πολίτες.

Το δίλλημα μένουμε ή φεύγουμε, σημαίνει:
Φεύγουμε για το εξωτερικό για να βρούμε δουλειά ή μένουμε στην Ελλάδα με τον κίνδυνο να μας σκοτώσουν εγκληματίες (όπως το διαβάζετε) και να μας απειλούν με λιμοκτονία.

Για τους Έλληνες δεν υπάρχει κανένα δίλλημα. Δεν υπάρχει θέμα επιλογής. Κανένας δεν θα ορίζει την ζωή μας και δεν θα αποφασίζει για εμάς. Κανείς δεν μπορεί να μας θέτει διλλήματα. Ποιος φοβάται τις απειλές των ανθρωποειδών;

Εμείς θα χαρούμε να μείνουμε. Χρόνια την περιμένουμε τη στιγμή της εκδίκησης.


Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: