Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...


Κόσμος πάει κι έρχεται. Συναντήσεις επί συναντήσεων.
Μαγειρέματα επί μαγειρεμάτων. Δηλώσεις επί δηλώσεων.
Ένα γενικευμένο μπάχαλο που δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα. PSI, δάνεια, επιτόκια, χρονοδιαγράμματα… όλα αυτά που οδηγούν σε μία και μόνη κατάληξη: Το καθολικό ξεπούλημα της Ελλάδας πίσω από το πέπλο ωραίων και σικ όρων που.....
η πομπώδης προφορά τους δείχνει και το μέγεθος της επερχόμενης καταστροφής. Και αλίμονο, ουδείς εκ των συμβαλλομένων δεν νοιάζεται για το τόπο. Ξεπουλάνε εν κρυπτώ τα πάντα και κανείς δεν λέει στο λαό και ιδιοκτήτη αυτής της πολύπαθης χώρας τι συμβαίνει. Συνηθισμένοι βλέπετε, σαν τραπεζίτες που είναι, κατάσχουν και δημοπρατούν με σικέ διαδικασίες το οτιδήποτε.
Η χώρα όμως κύριοι δεν είναι τσιφλίκι σας. Το έγκλημα που διαπράττετε δεν θα μείνει ατιμώρητο.Οι νόμοι της ατιμωρησίας που έχετε φτιάξει στα μέτρα σας δεν θα κρατήσουν για πάντα. Πλησιάζει η ώρα που όλα θα τα αλλάξει ο κυρίαρχος λαός, όχι όμως με την κοροϊδευτική έννοια που εσείς του αποδίδετε αλλά με την απόλυτη σημασία της λέξης. Υπάρχει ακόμα καιρός για να αλλάξετε ρότα. Διαφορετικά, ο λαός που δεν σας υπολήπτεται πια, θα αναλάβει δράση αγνοώντας τις εγχώριες και τις εισαγόμενες δυνάμεις καταστολής.
Έτσι κι αλλιώς, ο βρεγμένος τη βροχή δε τη φοβάται… αφού ο πεινασμένος, άνεργος και απελπισμένος Έλληνας δεν έχει να χάσει τίποτα απολύτως.


http://e-newsandviews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: