Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΗΜΑΤΩΝTo ρήμα "κλέβω" αντικαθίσταται με το ρήμα "νομοσχεδιάζω",που σημαίνει αφαιρώ παράνομα ξένη περιουσία.Ψηφίζεται με νόμο απο 300 βουλευτές, σε πολίτευμα που ονομάζεται κοινοβουλευτική δικτατορία.Στη γραμματική το ουσιαστικό είναι: νομοσχέδιο,γεν. του νομοσχέδιου,αιτ. το νομοσχέδιο κ.ο.κ. Παράδειγμα: "Μπήκε στο σπίτι του και τον νομοσχεδίασε".

Αν κάθε πολίτης μπορεί να "νομοσχεδιάζει (κλέβει) άλλους συμπολίτες του,τότε είναι καθ' όλα νόμιμος.Αν κάποιος διαμαρτυρηθεί έντονα ή ζητήσει πίσω τα κλοπιμαία με βίαιο τρόπο απο τον νομοσχεδιάζοντα (κλέφτη),τότε ο παραβάτης-ιδιοκτήτης του περιουσιακού στοιχείου ο οποίος εξακολουθεί λανθασμένα να επικαλείται την ιδιότητα του θύματος, θα τιμωρείται σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο..!

Αν δεν έχει συμπεριληφθεί μέχρι τώρα στους όρους του νέου μνημόνιου,παρακαλούμε την κατοχική κυβέρνηση όπως το προσθέσει...


Υ.Γ. Υστερα απο τα πιο πάνω,παρακαλείται ο καθηγητής κ. Μπαμπινιώτης,να διαγράψει απο το Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας το ρήμα "κλέβω" και να το αντικαταστήσει με το "νομοσχεδιάζω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: