Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΙ ΚΑΡΟΛΕ;;;


Αγαπητέ  ( κατ' άλλους καιρούς ) πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας...

Πέρασα 16 χρόνια στα θρανία μαθαίνοντας την ιστορία της πατρίδας μου.Εμαθα για τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό,τα Βυζαντινά χρόνια,την Τουρκοκρατία,όλους τους πολέμους μέχρι τη νεώτερη ιστορία της χώρας μας.Ανάμεσα σε 2500 χρόνια ένδοξης ιστορίας,αγωνίστηκαν και θανατώθηκαν εκατομμύρια πατριώτες στο όνομα της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Οπως γνωρίζεις πρόεδρε της Ελληνικής δημοκρατίας,ήθισται να  παρευρίσκεσαι σε κάθε εορταστική εκδήλωση μνήμης για τον θάνατο των ηρώων που έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα.
Ολοι μας γνωρίζουμε, πως σε κάθε δύσκολη στιγμή που κινδύνευε ενα ολόκληρο έθνος, μόνο τα όπλα και οι θαρραλέοι Ελληνες ήταν ικανοί να απωθήσουν κάθε κακόβουλη ενέργεια που σκοπό είχε την κατάκτηση της χώρας και την υποδούλωση του λαού της.
Γνωρίζουμε επείσης πως πολλές φορές φτάσαμε στην καταστροφή γιατί αυτό ηταν αποτέλεσμα κακής πολιτικής διεφθαρμένων ηγεσιών.Η ιστορία μας έχει διδάξει κ.πρόεδρε πως μεγάλες μάχες χάθηκαν άδοξα εξ' αιτίας και μόνο μιας χούφτας προδοτών.
Μάθαμε στην αρχή για ΕΝΑΝ μετά για ΔΥΟ ή ΤΡΕΙΣ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.
Εδώ και 2,5 χρόνια, ενας αρχηγός και μια κυβέρνηση που γνωρίζετε προσωπικά γιατί υπήρξατε ενεργό μέλος,υπογράφει την καταδίκη κάθε Ελληνα μέσα απο μνημόνια και μεσοπρόθεσμα προγράμματα.Οι σύντροφοί σας και οι συνεργάτες τους πρόεδρε,καταδίκασαν τον Ελληνικό λαό με αργό και βασανιστικό θάνατο. Εν έτει 2012 πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΕΝΝΗΝΤΑ ΕΝΝΙΑ Ελληνες βουλευτές προστέθηκαν στον μακρύ πλέον κατάλογο των ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
Δυστυχώς για εσάς,με την ανοχή σου,τους αφήσες για μια ακόμη φορά να το πράξουν χωρίς να έχει το δικαίωμα ο λαός να αποφασίσει για το μέλλον του μέσα απο την εκλογική διαδικασία.
Προς τι λοιπόν το επικοινωνιακό τρύκ της παρηγοριάς που σου υπέδειξαν, διαθέτοντας το μισθό σου στη διάθεση του υπουργού οικονομίας ;
Αν συνεχίζεις να επικαλείσαι την αντιστασιακή σου δράση στα χρόνια της κατοχής γιατί επέτρεψες το διασυρμό και την υποδούλωση της Ελλάδας απο τους συντρόφους σου;
Γιατί δεν παραιτήθηκες την αποφράδα ημέρα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012;
Το μνημόνιο όμως ψηφίστηκε.Τώρα θα έχεις λίγοτερο άγχος.Λιγόστεψαν οι δεσμεύσεις και οι περιορισμοί που σου επέβαλλαν.
 Αλήθεια,αντί να δίνεις τους μισθούς σου,γιατί δεν παραιτήσαι, έστω και στο και πέντε Κάρολε;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: