Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

OΡΓΗ ΛΑΟΥ...ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ


Την ώρα που γίνεται του απίστευτου στον τόπο κάποιοι...ΟΡΚΣ προσπαθούν να πείσουν τον λαό ότι δεν υπάρχουν άλλες επιλογές από το να τρώμε στη μάπα τους ίδιους εκτελεστές ονείρων, λέγοντας στον καθένα από μας ότι... δεν υπάρχουν άλλες επιλογές από αυτές που διαπραγματεύονται εκείνοι για εμάς.

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει,είναι ότι ευχαρίστως θα ακολουθήσουμε και θα υποστηρίξουμε κάποιον που θα μας δώσει να καταλάβουμε με λογικά επιχειρήματα, γιατί πρέπει να περάσουμε και να ζήσουμε τα όσα έπονται, και ποια θα είναι η μετέπειτα πορεία μας όταν βγούμε από το τούνελ.
 

Μέχρι τώρα δεν έχει καταλάβει κανείς τίποτα. Το μόνο που έχει γίνει σε όλους κατανοητό είναι ότι έχετε μπερδέψει την σκέψη μας και την κρίση μας με το γαϊτανάκι που μας έχετε βάλει και γυρνάμε χωρίς λόγο κερδίζοντας χρόνο, για να διαπράξετε το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει βιώσει ποτέ ο τόπος, για τον λόγο ότι προσπαθείτε να συγκαλύψετε ό ένας του άλλου την ανικανότητα.

Δεν είναι απάντηση η φλυαρία με την Τρόικα και το ΔΝΤ για το πως θα ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις τους. Απάντηση είναι ότι η πολιτική σας συνέχεια και οι προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός από εσάς διέλυσαν το Έθνος. Ζητήστε ταπεινά συγγνώμη, εκποιείστε τα περιουσιακά σας στοιχεία σε ένδειξη συμπαράστασης στους άστεγους και πεινασμένους και με σκυφτό το κεφάλι αποσυρθείτε στην λήθη.

Όπως βλέπετε έστω και την ύστατη ώρα μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας με ήπιο και κόσμιο τρόπο.

Ελπίζω να έχετε πάρει τις αποφάσεις σας. Ο λαός ήδη έχει πάρει τις δικές του. Μην ξεχνάτε, ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ - ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ. Το πρώτο πονάει και θέλει
sauce για να γλιστράει, το δεύτερο απαιτεί πολύ λάδι για τα καντήλια σας.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: