Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ...!!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ-ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ-ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ-
ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!

ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! 
ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ;;; ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ; 
Ο Χ Ι! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ....


ΥΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΟ, Η ΚΕΕΔ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΩΡΑ Κ ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.


ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!

Κ.Ε.Ε.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια: