Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

ΕΓΚΥΡΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ..!


ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΘΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΘΕ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΣ..
  
ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ 13.000 ΕΩΣ 30.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΠΟ 900 ΕΩΣ 5.000 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΑΜΕΑ ΚΛΠ, ΛΟΓΩ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΥΣΑΛΕΩΝ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.
 
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.
 
ΓΙ ΑΥΤΟ,ΕΝΩ ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΣΟΔΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ.

ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΤΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣ, ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

Aναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: