Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ..!

Γιατί ενοχλήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης απο τον Κωνσταντίνο Ζούλα;;;

Kων. Ζούλας απο την εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ",σχετικά με το επεισόδιο που συνέβη στην πρωϊνή εκπομπή της τηλεόρασης του Αnt1.

«Κύριε Γιώργο, έχω πολύ καλά νέα. Δέχθηκαν όχι μόνον η Δούρου, αλλά και η Κανέλλη να είναι αύριο μαζί με τον Κασιδιάρη. Σκέφτομαι να τους βάλουμε δίπλα δίπλα για να τους έχουμε κοινό πλάνο» γράφει ο δημοσιογράφος στην εφημερίδα!
Και συνεχίζει: «ε, λοιπόν, ναι, η ευθύνη ημών των δημοσιογράφων για την κατάντια της χώρας. Και κυρίως όσων επί χρόνια διοργανώνουμε και εν τέλει νομιμοποιούμε αυτό που τάχα ονομάζεται στην Ελλάδα πολιτικό τοκ σόου, ενώ πρόκειται για μια συνειδητή προσπάθεια να μεταφέρουμε το "σκυλοκαβγά" ενός καφενείου χάριν της τηλεθέασης... όσο μεγαλύτερη χάβρα, τόσος τζερτζελές, τόσο μεγαλύτερη τηλεθέαση».
«Προφανώς δεν ισχυρίζομαι ότι πρόθεση του κ. Παπαδάκη ήταν να μετατρέψει τη χθεσινή εκπομπή του σε ρινγκ για να αναμεταδοθεί στα πέρατα του κόσμου. Αλλά αν είναι ειλικρινής ο μακροβιότερος τηλεοπτικός δημοσιογράφος της χώρας, οφείλει σήμερα κιόλας να παραδεχτεί δημοσίως το αυτονόητο: ότι καλώντας χθες στο ίδιο πάνελ την κ. Κανέλλη, την κ. Δούρου και τον Κασιδιάρη, το τελευταίο που τον ενδιέφερε ήταν να γίνει ένας νηφάλιος διάλογος για να διαφωτιστούν οι τηλεθεατές του μια βδομάδα πριν τις εκλογές»!

Σχόλιο απο τον yannispap

Είναι καιρός να ξυπνήσουν και οι τελευταίοι αφελείς τηλεθεατές.Μαζί με το καταρρέον πολιτικό σύστημα,καταρρέουν αναπόφευκτα και τα "παπαγαλάκια" του.Τελείωσαν όλες οι θεατρικές παραστάσεις πρωϊ,μεσημέρι,βράδι στην τηλεόραση.Ο Ηλίας Κασιδιάρης κουβαλάει τη δική του "τρέλα" και υπέπεσε στο αδίκημα της εργω εξύβρισης.Ομως, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.Με τις ακραίες του συμπεριφορές στα τηλεοπτικά πάνελ,μου θύμησε την γνωστή παροιμία:

"Aπο μικρό κι απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια"   

Δεν υπάρχουν σχόλια: