Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ...


ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Η ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ (ΕΛΛΑΔΑ),ΟΠΩΣ ΕΠΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ.

Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑΙΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΥΟ "ΓΛΩΣΣΕΣ" ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ) ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ.

ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ-ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ:

1) TO KKE-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ "ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ,ΟΠΩΣ ΕΠΕΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ-ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.
2) ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ "ΓΛΩΣΣΑ", ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΛΛΑ,ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙ,ΑΦΟΥ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ" ΤΟΥΣ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ "ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ,ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΜΙΩΝΕΙ.

ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ...

Αναγνώστης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θολοκουλτουριαρηδες αριστεροστροφοι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ:

Η απολυτότητα του μίσους για την ελληνικότητα (με όλες τις παραδόσεις, την ιστορία και τους θεσμούς που την εκφράζουν) πάει χέρι χέρι με την απεριόριστη λατρεία του «χώρου» για τους μετανάστες. «Είμαστε όλοι μετανάστες!» και «είμαστε όλοι Αλβανοί!» διηγούνται εδώ οι τοίχοι, τα φυλλάδια, τα αντιρατσιστικά φεστιβάλ. «Νομιμοποιήστε τους όλους!». «Όχι διακρίσεις ανάμεσα σε νόμιμους και παράνομους!». «Κάτω τα σύνορα, κάτω το έθνος, είμαστε όλοι πολίτες του κόσμου!» ουρλιάζουν με ένα στόμα οι τηλεκατευθυνόμενοι επαρχιώτες, «είμαστε παιδιά της φύσης!» επισημαίνουν οι νεοχίπηδες του ελληνικού 21ου αιώνα… Εθνικά προβλήματα δεν υπάρχουν, είναι αποκυήματα της φαντασίας των Ελληναράδων, δεν υπάρχει Τσαμουριά, Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος, οι καλοί αυτοί άνθρωποι ζουν αλλού, σ’ ένα αερόπλοιο που αιωρείται ελεύθερα κάπου μεταξύ Καλιφόρνιας και Σαμπάλα. Δεν υπάρχουν γέροι έλληνες συνταξιούχοι που φυτοζωούν, σχολεία «διαπολιτισμικής» αμάθειας και εγκληματικότητας, ελληνικό προλεταριάτο που αντικαθίσταται από Ασιάτες με μηδενική ταξική συνείδηση, μαφίες ξένων εγκληματιών που τρομοκρατούν τις λαϊκές αστικές περιοχές. Δεν υπάρχουν ούτε ευρωπαϊκά κράτη τα οποία διακηρύσσουν τους κινδύνους του «πολυπολιτισμού» (Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ολλανδία, Αυστρία κ.λπ.), όχι, υπάρχει μόνο η θεσπέσια ελληνική -δηλαδή ανθελληνική- αποθρασυμένη από την αφειδώς παρεχόμενη ενθάρρυνση νεολαιίστικη πρωτοπορία.