Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..!Συνέλληνες

Όποιος δεν γνωρίζει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει.
Άρχισαν τα τύμπανα του εμφυλίου σπαραγμού. Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών μου θυμίζουν τις μαύρες εποχές του 1963, της δολοφονίας του Λαμπράκη από τον Κοτζαμάνη, που είχε σαν αποτέλεσμα την «Βία και Νοθεία» των εκλογών του 1964 με τελική κατάληξη την Δικτατορία της 21 Απριλίου 1967.
Χθες ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του και άλλος ένας έκλεισε το σπίτι του είτε για κομματικούς λόγους είτε για ποδοσφαιρικούς δεν το εξετάζω, το έγκλημα είναι πάντα έγκλημα και μια απεχθέστατη πράξη..
Το πολιτικό σύστημα βλέποντας την άνοδο της Χρυσής Αυγής προσπαθεί να την ανακόψει όχι με κοινωνικές παροχές αλλά με μια καταιγιστική προπαγάνδα. Το δίδυμο της συγκυβέρνησης για να σταματήσει την διαρροή των ψηφοφόρων τους προς Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζει να οδηγήσει την χώρα στο χάος για να παραμείνουν στην εξουσία.
Την Ελλάδα δεν την κατέστρεψε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η Χρυσή αυγή οι οποίοι δεν έχουν την παραμικρή ενοχή για την τραγικότητα της κατάστασης, την κατέστρεψε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ,
Αδίστακτοι όπως είναι οι κυβερνώντες και για να κατευνάσουν την λαϊκή οργή για τα χαράτσια και την νέες μειώσεις των μισθών που έρχονται, αλλά και τις συνεχείς αυτοκτονίες των συμπολιτών μας που ξεπέρασαν τις 4.500 ανακάλυψαν τα δύο ακραία κόμματα και τους φορτώνουν όλα τα ανομήματα τους.
Για τον ξυλοδαρμό του αρχηγού των ΑΝΕΛ δεν έδωσαν και τόση σημασία αφού τα κόκκινα κοράκια της δημοσιογραφίας διψούν για αίμα.

Συνέλληνες.
Μην πέσουμε στην παγίδα του αδελφοκτόνου σπαραγμού γιατί τότε θα χαθεί και η πατρίδα μας.
Μην πέσουμε στην παγίδα της μαφίας Σαμαρά – Βενιζέλου.
Ας θεωρήσουμε το ατυχές γεγονός στην κακή ώρα.
Όταν ο Πακιστανός κλέβει, ληστεύει και σκοτώνει τους γέρους τα κανάλια σιωπούν.
Όταν ο Πακιστανός βιάζει το ανήλικο κορίτσι, το ληστεύει και το πετάει στον γκρεμό δεν ασχολούνται μαζί του ούτε δύο λεπτά.
Ο προχθεσινός εγκληματίας ανήκει στην Χρυσή Αυγή.
Ένας παπάς κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων.
Ένας ληστής τράπεζας και φονιάς του φρουρού ανήκε στην Νέα Δημοκρατία.
Ένας απαγωγέας βιομηχάνου ανήκε στο ΠΑΣΟΚ.
Ευθύνονται η Χρυσή Αυγή, η Εκκλησία, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ για τους οπαδούς τους, πως προέκυψε τόσος τρομερός θόρυβος για μια δολοφονία κάποιου που ανήκει στην Χρυσή Αυγή.
Απλούστατα επειδή οι πολιτικοί βλέπουν ότι στενεύουν τα όρια των αυθαιρεσιών και των εγκλημάτων τους, προσπαθούν να στρέψουν αλλού την προσοχή του λαού για να επιδίδονται ανενόχλητοι στο καταστροφικό έργο της πατρίδας.
Συνέλληνες ο εχθρός της Ελλάδας είναι οι πολιτικοί και όχι τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας σε οποιοδήποτε πολιτικό χώρο και αν ανήκουν.
Έζησα την ΦΡΙΚΗ του αδελφοκτόνου σπαραγμού και δεν υπάρχει χειρότερη κατάρα για την πατρίδα μας. Ενωμένοι θα γονατίσουμε το απεχθές τέρας της πολιτικής μαφίας. Διχασμένοι και κατακερματισμένοι θα σβήσουμε σαν έθνος.

Aναγνώστης


  Δεν υπάρχουν σχόλια: