Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Παρακολουθούμε εδώ και δυο εβδομάδες το νέο-αποκλειστικό σήριαλ των Ελληνικών ΜΜΕ που ονομάζεται "Χρυσαυγειάδα"..!
Τα άλλα "σήριαλ" όπως η "Λίστα Λαγκαρντ","η Υγεία","Η κοινωνική εξαθλίωση","οι 4000 αυτοκτονίες","Η ανεργία" και άλλα σοβαρά προβλήματα που τελειωμό δεν έχουν,παραμερίστηκαν έντεχνα γιατί η δολοφονία ενός ανθρώπου έπρεπε να "αξιοποιηθεί" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απο τους πολιτικούς και τους εγκάθετους-καλοπληρωμένους δημοσιογράφους τους.
Η ανικανότητα και η ασχετοσύνη που διακατέχει τα κυβερνητικά στελέχη,στο υπουργείο Παιδείας αυτή τη φορά,είναι τέτοια που αγνούν ακόμα και τις απλές εφαρμογές των νόμων.
Ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο η πρόθεση του υπουργού Παιδείας να ετοιμάσει προεδρικό διάταγμα για τις καταλήψεις στα σχολεία.
Διαβάζω ενα απόσπασμα απο το real.gr:"Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την παράταση του σχολικού έτους σε όσα σχολεία πραγματοποιείται κατάληψη επεξεργάζεται το υπουργείο Παιδείας. Μπροστά στο ενδεχόμενο να χαθούν περισσότερες διδακτικές ώρες ο Κων. Αρβανιτόπουλος έδωσε εντολή στο νομικό τμήμα του υπουργείου Παιδείας να ετοιμάσει Προεδρικό Διάταγμα το οποίο θα ορίζει ότι στα σχολεία που γίνεται κατάληψη πάνω από 3 ημέρες θα παρατείνεται αντίστοιχα το διδακτικό έτος"
Ρωτάω σαν απλός πολίτης:
1) Ποιά κατάληψη δημόσιου σχολείου είναι νόμιμη;
2)  Εχει σημασία αν μια κατάληψη δημόσιου κτηρίου διαρκεί 3 ημέρες ή ενα μήνα;
3) Μέχρι 3 ημέρες κατάληψη υπάρχει νομιμότητα και μετά τις 3 ημέρες οχι;
4) Mε ποιό δικαίωμα ο υπουργός αλλά και ο κάθε ανίκανος απαγορεύει στο παιδί μου να κάνει μάθημα για 3 ημέρες νομιμοποιώντας αυτούς που κρατούν το κτίριο του ΟΣΚ κλειστό;
5) Εχει σημασία αν κάνουν κατάληψη 3 άτομα ή 30 άτομα;
6) Γιατί ο εισαγγελέας δεν λειτουργεί αυτεπάγγελτα για να προστατευτεί η δημόσια περιουσία και να εφαρμοστούν οι ψηφισμένοι απο καιρό νόμοι;

Είμαι ενάντια στη φασιστική βία.Ας μου πεί όμως κάποιος,σε μια πολιτισμένη-ευρωπαϊκή χώρα δεν είναι φασισμός να απαγορεύει κάποιος την είσοδο των παιδιών στο σχολείο τους που θέλουν να κάνουν μάθημα, την στιγμή που οι καθηγητές είναι μέσα και πληρώνονται;
Καλό είναι να μη μιλάμε απλά για ΦΑΣΙΣΜΟ αλλά για ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ όπου η επίσημη πολιτεία και οι πολίτες λειτουργούν με δύο μέτρα και δυο σταθμά..!

1 σχόλιο:

Ανθελληναράς είπε...

Οι σχιζοφρενείς, αμόρφωτοι, άξεστοι νεοναζί της ΧΑ-γης ποντάρουν εκεί ακριβώς. Στο ότι παρ' όλο που υπάρχουν οι νόμοι δεν εφαρμόζονται.
Ακόμα δεν περισσότερο που ΣυριζοΠαμήτες της αριστεράς έχουν ένα είδος ασυλίας , όχι μόνο στα ΑΕΙ αλλά σε κάθε κοινωνική εκδήλωση.
Αν ας πούμε, ο μαστουρωμένος αναρχο-συριζο-παμήτης σου κοπανήσει το ρόπαλο στο κεφάλι ή σου σπάει το μαγαζάκι σου ή σε ψήνει με τη μολότοφ του, αυτό δεν θεωρείται τρομοκρατία, αλλά λαϊκή αντίδραση.
Λυπάμαι, αλλά η σκοτεινές εποχές του ανεξέλεγκτου δανεισμού και της ξεφτιλισμένης ηθικής του Ανδρέα, άφησαν βαθειά τα ίχνη τους στην κοινωνία των Ελληναράδων.
Για μένα μόνο μια λύση υπάρχει:
Άμεση και αυστηρή εφαρμογή των νόμων από την συντεταγμένη Πολιτεία.
Ως γνωστόν η φύση δεν αγαπά τα κενά.
Αν η πολιτεία δε υποστηρίξει τον αδικημένο, κάποιος θα προστρέξει να το κάμει.
Μπορεί να είναι σχιζοφρενής ΧΑγήτης ή φαύλος ΣυριζοΠαμήτης.
Κάποιος πάντως θα βρεθεί