Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

H ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ..!

Ο Χανς Κρίστιαν Αντερσεν θα είχε σκίσει όλα του τα βιβλία, αν είχαν κυκλοφορήσει στην εποχή του τα δυο μεγάλα αριστουργήματα της μνημονιακής κυβέρνησης των βουλευτών- υπαλληλίσκων της τρόϊκας.
Είναι τα παραμύθια "success story" και η "επιστροφή στην ανάπτυξη" του εκδοτικού οίκου ΝΔ=ΠΑΣΟΚ (και αντιστρόφως).Είχε προηγηθεί  το παραμύθι "Λεφτά υπάρχουν" του ανταγωνιστή του Αντερσεν, Γιώργου Παπανδρέου.Στα 5 χρόνια της οικονομικής κρίσης και της αθλιότητας των μνημονίων γράφτηκαν κι άλλα θλιβερά παραμύθια με στόχο την εξαπάτηση των Ελλήνων.
Οι συνεχιστές της διακυβέρνησης της μυθοπλασίας,έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να μας πείσουν οτι ολα γίνονται για το καλό μας κι ας πεινάμε κι ας χρωστάμε κι ας πεθαίνουμε που και που,οικειοθελώς και αυτοκτονώντας..!
Μετά απο τα "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" των κυβερνητικών εξαγγελιών,ακολουθούν τα μπάνια του λαού στη γειτονιά τους,χωρίς τις δαπανηρές μετακινήσεις με αυτοκίνητο,χωρίς διόδια,χωρίς συνωστισμό και ταλαιπωρία.
Σύμφωνα με τα νέα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού,τα "ποτάμια" της Αθήνας (πρώην ρέματα),θα προσφέρονται για τα μπάνια του λαού με επιπλέον παροχές-πλεονεκτήματα, τα αντισώματα για τον οργανισμό τους, που θα αποκτούν οι λουόμενοι απο την ποιότητα του νερού.Αυτό θα έχει διπλά ωφέλη στο εθνικό σύστημα υγείας και στο υπουργείο εργασίας.
Δεν θα αρρωσταίνουν οι κάτοικοι της Αθήνας ή θα πεθαίνουν αμέσως, ανακουφίζοντας παράλληλα και τα ασφαλιστικά ταμεία απο περιττές συντάξεις..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: