Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ.


Η «γυμνή» αλήθεια για την Ελλάδα σε μία στάση λεωφορείου στο Λονδίνο.
Μέσα σε 13 γραμμές ο απολογισμό​ς της κρίσης σε ανεργία, μισθούς, οικονομία.Το γύρο του κόσμου κάνει νέα φωτογραφία που εμφανίστηκε σε στάση λεωφορείων στο Λονδίνου, που αναφέρει μέσα σε 13 γραμμές αριθμών την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην οικονομία της Ελλάδος.
Οι εμπνευστές της "διαφήμισης" δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά προφανώς ανήκουν στους ευρωσκεπτικιστές της Βρετανίας, οι οποίοι θέλουν να δείξουν τι συμβαίνει σε μία χώρα που συμμετέχει στην Ευρωζώνη.
Ειδικότερα, αναφέρεται:
1) 1 εκατ. έχασαν την δουλειά τους
2) 30% των επιχειρήσεων έκλεισαν
3) 38% μείωση μισθών
4) 45% μείωση συντάξεων
5) 25% μείωση του ΑΕΠ
6) 30% μείωση του οικογενειακού εισοδήματος
7) 42,8% αύξηση της παιδικής θνησιμότητας
8) 190,5% αύξηση της ανεργίας
9) 272,7% αύξηση του δείκτη κατάθλιψης
10) 35,5% αύξηση του δημόσιου χρέους
11) 84,3% μείωση της κατασκευαστικής δραστηριότητας
12) 98,2% αύξηση του δείκτη φτώχειας
13) 2 αυτοκτονίες κάθε μέρα
 

Αυτή είναι η Ελλάδα το 2014...

2 σχόλια:

Stelios Fellas είπε...

Γιάννη το blogs σου είναι καταπληκτικό, προσπάθησα να σου στείλω Email αλλα δεν βρηκα την διεύθυνση του Email σου και γι'αυτο τον συλλογισμό μου τον εκφράζω εδω, και σου ζητάω την άποψη σου και μαλλον την συμπαράσταση σου, για την αδικια που νομίζω οτι πλήττει τον Έλληνα να φορολογείται ο μεσοαστός στο έπακρο και η πάμπλουτη εκκλησία, με τις ιδιοκτησίες, ακίνητες περιουσίες οχι μονο να μην φορολογείται οπως θα έπρεπε, αλλά αντιθέτως ολοι οι κληρικοί να μισθοδοτούνται απο το κράτος και να συνταξιοδοτούνται απο το κράτος!!!
Γιατί η Ελλάδα μέχρι σήμερα εν έχει ασπαστεί τον διαχωρισμό Κράτους και εκκλησίας ??

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν να φαίνονται όλες οι απόψεις των σχολίων που αναρτουμε κ.δημιουργε αυτού του blog.όχι μόνο ότι μας αρέσει. Δημοκρατία έχουμε. Το σχόλιο μου για κάποιο λόγο σβήστηκε..Δικαίωμα σας ο μονόλογος.Δεν κλείνουμε όμως ματια και αυτιά στον αντιλογο.. Έτσι δε πάμε μπροστά ούτε σαν χώρα.