Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..Ντρέπομαι ειλικρινά…

Να πηγαίνει ο πρωθυπουργός της χώρας μου στη σύσκεψη των Ευρωπαίων αξιωματούχων και να συμπεριφέρεται όπως το…πουλερικό που αφέθη από την αγανακτισμένη ακτιβίστρια στους κήπους του μεγάρου Μαξίμου.
Τα τελευταία πέντε χρόνια βιώνουμε την δίχως τέλος αθλιότητα στην οικογενειά μας και την πατρίδα μας.Παρακολουθούμε την ανικανότητα και την ατολμία των πολιτικών απέναντι σε δανειστές που επιβάλουν μόνιμα επαχθείς όρους.
Ζούμε την  παραλογία της υπερφορολόγησης και της φτωχοποίησης των Ελλήνων μέχρι που ενας φτηνός ψεύτης έταξε λαγούς με πετραχείλια στους απογοητευμένους πολίτες για να αρπάξει την ψήφο τους και το κατάφερε.Το «δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», Τρις κλήθηκαν στις κάλπες  το 2015 οι Έλληνες πολίτες, ψηφίζοντας δύο φορές για εθνική κυβέρνηση και μια φορά για να εγκρίνουν ή να απορρίψουν το μνημόνιο.
Τα ψέμματα έγιναν εφιάλτης απογοητεύοντας τους ψηφοφόρους που ήλπιζαν κυρίως στην αξιοπρέπειά τους..!
Ντρέπομαι ειλικρινα που γι αυτούς που μ’ εκπροσωπούν κατά αυτό τον τρόπο στην Ευρωπαϊκή Ενωση.Ντρέπομαι για τους συμπολίτες μου που ψηφίζουν ψεύτες-ανθέλληνες πολιτικούς.Ντρέπομαι για τους απέχοντες από την κάλπη,που μόνο αντίσταση δεν κάνουν στα πολιτικά κατακάθια,αλλά τους διευκολύνουν να εκλεγούν πάλι στο κοινοβούλιο,αφού το εκμεταλεύονται και παίρνουν τα ποσοστά από τις έγκυρες ψήφους των κομματόσκυλων.
Η Κινεζοποίηση-Βουλγαροποίηση μισθών και συντάξεων συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς,σύμφωνα με τις επιθυμίες των Ευρωπαίων εταίρων και τη συναίνεση της ανύπαρκτης ακόμα και ιδεολογικά «πρώτης  φοράς αριστερά»..!
Οταν ξυπνήσουν οι ανεγκέφαλοι και οι ανεύθυνοι από το λήθαργο,τότε θα είναι πολύ αργά..!


Δεν υπάρχουν σχόλια: