Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ευχαριστεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αθώωσαν τον Νικολόπουλο

Eιρωνική επιστολή σε όσους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου εναντίον του οποίου είχαν προσφύγει ομοφυλοφιλικές κοινότητες απέστειλε σύμφωνα με γερμανικούς ιστότοπους ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Bettel Xavier.
Σημειώνουμε ότι στην ψηφοφορία που διεξήχθη στην Ολομέλεια της Βουλής 153 βουλευτές ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του Νίκου Νικολόπουλου, 23 υπέρ και 3 ψήφισαν «παρών».

Η Επιστολή

Αγαπητοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς,
Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις άοκνες προσπάθειές σας να ακυρώσετε την προσφορά της Αρχαίας Ελλάδας αλλά και της Αριστεράς στον Παγκόσμιο Πολιτισμό και την Δημοκρατία. Για σας είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ ο Αριστοτέλης, ο Πλάτωνας, ο Ρουσώ, ο Μοντεσκιέ, ο Βολταίρος, ο δικός σας Γρηγόρης Λαμπράκης. Το πάθος σας να παραμείνετε γατζωμένοι με νύχια και με δόντια στις καρέκλες της εξουσίας έχει ισοπεδώσει κάθε ένστικτο δικαιοσύνης, σεβασμού της ελευθερίας του άλλου, έχει απονευρώσει κάθε κύτταρο δημοκρατίας εντός σας. 
Αποτελείτε πολύτιμο άλλοθι της ναζιστικής ακροδεξιάς στην Ευρωπαική μας Κοινότητα. Ατυχώς για σας η Ιστορία δεν έχει θέση ούτε στον σκουπιδότοπό της…”
Οπως αντιλαμβάνεστε μετά την αποκάλυψη της επιστολής πρόκειται να προκληθεί σάλος ανάμεσα στα ταγάρια του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: