Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

BANANIA REPUBLIC..!

Το αεροσκάφος της Banania Republic μεταφέρει το Αγιο Φως με τιμές αρχηγού Κράτους των Ζουλού.

 

EΠΙΤΕΛΟΥΣ δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γελοιοποιούν την απίστευτη υποκρισία της κυβέρνησής τους η οποία ως εκπρόσωπος του πιο σκοταδιστικού παγανιστικού παρελθόντος στέλνει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να κουβαλήσει ένα φανάρι από τα Ιεροσόλυμα.

Ποια Κολομβία και απίδια μάντολες. Ελλαδιστάν. Βαθύ, σκοτεινό, απολίτιστιτο, γελοίο Ελλαδιστάν.

«Έρχεται ένα αντικείμενο, η φωτιά, το Άγιο Φως. Αυτό δεν συμβαίνει σε ένα πολιτισμένο κράτος» δήλωσε χαρακτηριστικά  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Και έχει απόλυτο δίκιο.

Πόσο να αυτοεξευτελιστούν κι αυτοί οι ταλαίπωροι; Ψηφίζουν κατά ριπάς μνημόνια, απελευθερώνουν Τσοχατζόπουλους και κλείνουν φυλακή αναρχικούς.

Πετσοκόβουν μισθούς συντάξεις, κάνουν πλάτες στη Χρυσή Αυγή και γονυπετίες στον Αρχιεπίσκοπο.

Πόσο άλλο να γελοιοποιηθούν για χάρη της Εξουσίας;

Κατά της μεταφοράς του Αγίου Φωτός με τιμές αρχηγού κράτους τάχθηκε ο οξυδερκής βουλευτής του Σύριζα Καραγιαννίδης ακολουθώντας τoν σπερματεγχύτη Μπαλαούρα..!
«Δεν είναι αρχηγός κράτους και άρα δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του κράτους. Έρχεται ένα αντικείμενο, η φωτιά, το Άγιο Φως. Αυτό δεν συμβαίνει σε ένα πολιτισμένο κράτος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Καραγιαννίδης.
«Βλέπετε το Βατικανό να κάνει το ίδιο; Βλέπετε στην Αγγλία, τη Γερμανία να το κάνουν;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Να μεταφέρεται το άγιο φως όπως του αξίζει αλλά δεν είναι αρχηγός κράτους να στήνεται υπουργός και άγημα να το υποδεχθεί» συνέχισε την κριτική του.
«Εγώ δεν είπα ότι δεν είναι επίσημο αλλά η μεταφορά του με τιμές αρχηγού κράτους δεν ίσχυε στο παρελθόν, τα τελευταία χρόνια ισχύει» κατέληξε για το θέμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: