Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ...

Με αφορμή τις συνεχιζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις με θύματα "'απιστους",σύμφωνα με το κοράνιο,ΟΛΕΣ οι μονοθεϊστικές θρησκείες, τον άπιστο τον έχουν για ξεπάστρεμα.
Η κατάληξή του είναι σύμφωνα με ΟΛΑ τα "ιερά βιβλία" ή ο αιώνιος (δεύτερος) θάνατος ή ο αιώνιος βασανισμός στην κόλαση.
Απλώς ο Χριστιανισμός και ο Ιουδαϊσμός έχουν αναθέσει την τιμωρία των απίστων αποκλειστικά στον Θεό, την ημέρα της Κρίσεως, όταν επισυμβεί. Μέχρι τότε ο πιστός προσπαθεί να προσηλυτίσει τον άπιστο με σκοπό να τον σώσει. Τον βλέπει δηλαδή ως καταδικασμένο μεν σε θάνατο, αλλά όχι τελεσίδικα, καθώς έχει την ευκαιρία να πιστέψει και να κερδίσει την αιώνια ζωή.
Πουθενά στην Καινή Διαθήκη δεν υπάρχει εντολή "σκοτώστε τους απίστους όπου τους πετύχετε".
Ο Ισλαμισμός μολονότι αντέγραψε τις εσχατολογικές επινοήσεις των δύο προϋπαρχουσών θρησκειών προσέθεσε και μια "πρωτότυπη" υποχρέωση του πιστού, ο οποίος εντέλεται να σκοτώσει τον άπιστο για να επανακτήσει τη γη που του έδωσε για αποκλειστική χρήση ο Αλλάχ, και την καταπατούν υπεξαιρώντας την οι άπιστοι.
Άρα, ΚΑΘΕ μουσουλμάνος που αποδέχεται την ιερότητα του Κορανίου, συνολικά, είναι δυνάμει δολοφόνος ή τουλάχιστον συμπαθών τους "τζιχαντιστές αδελφούς" που έχουν αναλάβει τη δύσκολη δουλειά του ξεπαστρέματος των απίστων για λογαριασμό του.
Αυτή είναι η ουσιώδης διαφορά του Ισλάμ από τις άλλες θρησκείες και όποιος έχει μυαλό παιδιού 7 ετών μπορεί να το αντιληφθεί, εκτός αν κάνει ότι δεν το αντιλαμβάνεται, εκπροσωπώντας ύποπτα συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: